Makupaloja kevätretkeltä

Tänään kävinkin työtovereiden kanssa kevätretkellä :) Sateinen oli ilma, mutta ei se menoa haitannut kun bussi vei ja toi paikasta paikkaan. Alla olevien kuvien lähteet ovat ko. yritysten sivuilta, toki omakin kamera oli mukana, mutta siellähän se köllötti laukussa kun oli niin kiirus aikataulu, ettei siinä kerennyt kuvia ottamaan :) Ihan mukavaa oli, tosin "vanhana" retkien johtajana/suunnittelijana pientä toivomisen varaa jäi ;) mutta mukavasti katkaisi retki työviikon ja näki muitakin kuin vain sitä oman "osasto" väkeä.

Matka alkoi "virallisesti" työpaikan pihalta Hyrylästä :) ja päättyi samaan paikkaan.


Loviisan ydinvoimalassa oli eka pysäkki, jossa saatiin aamukahveet ja voileivät ja setä kertoili meille ydinvoimasta, ehkä tylsähkö luento, tiukkojen turvatoimien johdosta ei päästy itse voimalan puolelle, mutta kahvi oli hyvää :)

Seuraavaksi mentiin syömään Kotkan Klubille, hyvät oli ruuat, ehkä jäin kaipaamaan kuitenkin tuhdimpaa lämmintä ruokaa (ainoa lämmin oli perunat), jälkiruokana ollut passionhedelmäkakku oli tosin taivaallista, ja mikä parasta !!! astiastona ja ruokailuvälineenä olivat VILLEROY&BOCH:ia :)

Ja sitten ihailemaan suomalaisia kaloja.....noh paikka nähty jo 3 kertaa, mutta onhan noita lahnoja kiva tuijotella ;) harmi kun satoi niin ei päässyt käymään Sapokan-puistossa...

Tulomatkalla sitten piipahdettiin Porvoossa, ja tietty suklaatehtaalla,bussiin mässypussiksi piti ostaa pieni pussi mokkatryffeleitä :)

Kommentit