Juhannusta ja lomaa odotellessa...

Se on puutarhakin jäänyt vähän heikolle hoidolle kun työt ja hevoset häiritsevät puutarhanhoitoa :) oli mukava huomata että monessa kukassa on nuput ja keltainen ruusukin työntää isoa nuppua ja kirvatkin ovat jo hieman vähentyneet. Josko sitä sitten lomalla olisi aikaa hommata muutama kesäkukkakin, jos niitä enää mistään saa...
Töitä ei olis enää kun pari päivää ja sitten alkaisi parin viikon huilitauko jeeee.... päästään isännän kanssa vähän reissaamaankin :) Ja onhan siellä tulossa eräs mielenkiintoinen päiväkin..eräs tiistai :)


Mutta tässäpä jälleen kuvapäivityksiä olokaapa hyvät :)

Isännällä alkoi loma ja heti lähti päätyseinän laudat :) hyh kun on ruma seinä ;) eihän siinä auttanut kun emännänkin vetästä haalarit niskaan ja hommiin vaan :)

ruusun nuppu :) ja näitä on ainakin 5 !!

isompi kärhö vaan tuuheentuu :)

aitan seinän vieressä kasvaa kaunis sininen kukka :) oikein idyllistä !


upea puska, jännityksellä odotan minkälaisen kukan tekee :)

näitä hujoppeja pitää jo kepein tukea !

äitimuorille terveisiä, karviaiset on jo näin isoja :)

ja mantsikan mollukat vaan kasvaa :) nyt sopivassa suhteessa aurinkoa ja sadetta niin hyvä tulee, ja vissiin se on harsokin etsittävä päälle ettei linnut pääse niitä syömään ennen meitä :)

kaunis valkea harsokukka on vallannut vanhan männyn ympäryksen, kaunista !

olin vallan unohtanut tien posken istutukseni ja siellähän pienen pieni kellokukkainen kasvi yrittää sitkeästi kasvaa :)

tähän taidan viereen laittaa kasvamaan anopilta saadun sinikellon :)

Kommentit