Talon pääty valmis

Sillä aikaa kun emäntä oli naapuri kaupungissa komistautumassa niin isäntä tekaisi talon päädyn valmiiksi :) Nyt sitten kohta pitäisi alkaa suunnittelemaan kukkaistutuksia tuohon päätyyn, jotain pensaita ja perennoja ja.... katotaan mitä siitä sitten tulee, parin vuoden päästä nähdään tulos ;)
Takapihan terassiakin jo eilen suunniteltiin, piirustukset ovat valmiit, toteutus alkaa sitten kun poikaset ovat lentäneet kokonaan pesästä pois :) eli joudumme terassia odottelemaan n. 3-5 vuotta :) mutta onneksi tässä on puuhaa joka vuodelle jotain joten mukava vain kun on edessäkin päin jotain tekemistä ja odottamista :) ps. siitä tulee hieno terassi ;)
Emännän silmäterä keltainen ruusukin jo melkein kohta kukkii, nuppuja on taas kovin, harmi kun en muista minkä niminen tuo ruusu oli, pelastin sen n. vuosi sitten kaupan hyllyltä kun oli jo melkein kuollut ja niin vain heräsi henkiin ja jaksaa ilahduttaa emäntää tänäkin vuonna.
Tänään on kyllä ollut helle päivä, huh huh, ei tarvitse kun pyörähtää ulkona niin hiki virtaa :) mutta hyvä vaan kun on lämmintä, voi sitten talvipakkasilla muistella lämpöä ja aurinkoa.

Tässä kuvasaalista tältä päivältä:




Kommentit