Jouluista mieltä lokakuussa

Iltapäivästä sain vihdoinkin haravoitua etupihaa (tosin homma olisi kuulunut eräälle teini-neidille, joka lusmusi tehtävästään), onneksi apuna oli onneksi toinen reippaampi teineistä :) noh nyt on enää isännän vuoro saada nuo kasat hoideltua kompostiin :)

Illasta sainkin inspiraation tehdä joulukortteja, josko tänä vuonna aloittaisi hieman aikaisemmin kuin muina vuosina :) Tänä vuonna teema onkin korteissa kierrätys, ideat lähti vanhoista Kotivinkin joululehdistä ja muutoin käytän edellisvuosien korttipohjat ja tarrat hyväksi, tämmöisiä kortteja niistä sitten syntyi.




Nyn on tehtynä 10 korttia ja vielä pitäisi ainakin saman verran väsäillä ellei peräti tuplasti enemmänkin :) tosin mulla on kyllä tuolla käsityökorin pohjilla muutama ristipistokorttikin jouluksi, joten jospa vielä nekin väsäilisin valmiiksi.

Päivällä innostuin laittelemaan myös vähän jo valojakin ulos, lyhty onkin tänä vuonna tämän näköinen ja kun isäntä on saanut tuon talonpäädynkin hienoon kuntoon tulee siihen myös valoviritelmä, se pitäisi laitella ensi viikolla paikoilleen. Ja voihan olla että uusi The Royal Huussikin saa oman valaistuksensa.

Kommentit

  1. Vitsit kuinka kerkeeväisiä (aikaansaapia) ihmiset näköjänsä on! Sullakin jo kortteja valmiina. Nätin tunnelmallinen lyhty! Ja...kiitos kun vastasit haasteeseen:). Miekin muuten haaveilen tuosta Jaffa-kankaasta. Ehkä ensi kesänä...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)