Kaktuksia ja niksikirjoja

Huomasin ystäväni blogissa tutun näköisen Joka Naisen Niksikirjan ja katselin omaa kirjahyllyäni ja siellähän se on samanlainen kirjanen :) Olin itsekkin sen joskus hommannut kirpputorilta ja mukavahan sitä on välillä lueskella, monta kivaa niksiä sieltä on löytynytkin. Kirjan on joskus Kyösti antanut Kertulle 17.3.1955 :) aika herttaista....



Eilen kävin sitten anoppilassa ihastelemassa kaktuksia, upean näköisiä kukkia, joskin ehkä paras kukinta oli jo hieman mennyt ohi, mutta upeita olivat vieläkin ja näkyi siellä vielä Wiljamikin huristelevan. Wiljamilla on ollut hieman kasvukipuja, hän on jo komiasti kasvanut, saa nähdä kuinka iso ja hieno kaktuspoika hänestä vielä tuleekaan :)



Eilen oli myös jälleen kouluratsastuskisatkin omalla tallilla ja hienostihan nuo menivätkin, tulimme neljänneksi. Tästä on taas hyvä jatkaa harjoituksia seuraaviin kisoihin. :)

Kommentit

  1. Kiitos kun vastasit haasteeseen:). Ja sama opushan se sulla tosiaan on:). Onkohan Kyösti ollut sitten tyytyväinen Kertun huushollaukseen kirjan saannin jälkeen:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)