Päivityksiä pitkästä aikaa

Onkin vierähtänyt jokunen tovi etten ole blogia päivitellyt. On ollut noita teinien kasvatusongelmia, työkiireitä ja ratsastushommia sen verran ettei ole kerennyt päivittelemään, eikä ole oikein ollut mitään kerrottavaakaan.
Sen olen huomannut, että jos ei aina pääse tallille rauhottumaan, auttaa virkkaus hermojen lepuutuksessa :) Nyt onkin meneillään The Royal Huussin  ikkunaan verhon virkkaus, alla olevan ruusun näköinen ruutu pitäisi saada tehtyä, hieman jouduin sitä leventämään että mahtuu ikkunaan, saa nähdä millanen on valmiina :)


Tänään, kun siivoilin vaatekaappiani, tuli ahaa-elämys katsellessani kaapin ovien sisäpintoja, jospa vähän tuunaisi tuota ovea.... ajatuksena löytää jokin kiva vanhanaikainen isokuvioinen tapetin palanen joka sopisi tuohon oveen ja päälle lakka... katsotaan milloin saisin toteutettua ajatuksen :)


Ja piha alkaa täyttymään lehdistä, tänään piti haravoida, mutta niin vain aamupäivä meni siivoillessa ja kotihommissa ja iltapäivä tallilla joten jääpi toiseen päivään haravointihommat :) Odotellaan sitä aurinkoista syyspäivää....

Kommentit

  1. Oi kuinka kaunis virkkaus sulla meneillään! Mie niin tykkään just tuontyylisistä, pari liinaa ollaan saatu, edesmenneeltä mummolta ja edesmenneeltä ystävältä. Ite en osaa tehdä tuommosia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)