Vastaus Haasteeseen

Sain ystävältäni haasteen jossa pitäisi kertoa mitä haluaisi tämän syksyn aikana hankkia itselleen. Kiitos haasteesta :) Mitään erityistä ei ole hankinnassa mutta ainahan sitä voi haaveilla ja olkoon tämä ainakin osaksi myös haavelista asioista/esineistä tälle syksylle/loppu vuodelle.


1. uusi talvitakki olisi kyllä kiva, vanhat alkavat olemaan jo siinä kuosissa että uudelle olisi "tilaa", mutta tälle voi käydä aivan kuten muinakin vuosina, että kun tuon tutun vanhan mukavan talvitakin tuolta ladon nurkasta hakee sisälle tuumaa että "jos minä nyt tämän talven vielä sinun kanssa kulkisin" :)


2. talvikengät on kyllä pakko hankkia viimeistään heti alkutalvesta, oletettavasti tulee taas kunnon paukku pakkaset ja tarvitsen kyllä kunnon lämpimät kengät :)

3. Alla olevan Vallilan Jaffa-verhon haluaisin hommata, tästä tulisi kiva tilan jakaja pojan huoneeseen :) olis aika retroakin :)



4. pidemmät hermot, alkaa nää teiniongelmat käymään jo niin paljon hermojen päälle että pinna on lyhentynyt aivan liikaa ja se katkee aivan liian nopeasti, haaveena olisi kunnon irtiotto tästä kaikesta joko ihan yksin tai isännän kanssa, viikko jossain kylpylähotellissa olisi aika kivaa :) ehkä sitten kesälomalla kun mahdollisuus viikoksi irrottautua töistä :) sitä ennen jos vaikka yrittäisi nauttia aina niistä viikonlopuista kun lapset äidin luona ;)

5. uusi paistinpannu olisi kiva, entiset kun alkaa olemaan jo tosi entisiä, tämmönen Jamie Oliver olis kiva, kallis mutta kiva, mulla on Jamien grillipannu joten tää sopisi sen kaveriksi :)

 
6. ja lopuksi toivoisin että saisin viettää rauhallisen ja ihanan maalaisjoulun ilman turhia hermojen menetyksiä ja vain saisi olla ja rauhoittua ja nauttia joulun tunnelmasta ilman mitään turhia maallisia lahjahömpötyksiä ym. 


Täähän oli kuin olisi kirjoittanut joulupukille, hauska haaste ja toivottavasti jotain asioista saisi syksyn aikana hommattuakin. Yksi tietenkin listasta puuttuu ja se olisi oma suomenhevonen ;) mutta se on sellainen jota tuskin koskaan tulen saamaan, tosin sain jo isännältä luvan että jos voitan lotossa TOSI paljon rahaa niin sitten saan sen hommata, joten lottovoittoa odotellessa :D


Kommentit