Käsitöitä ja niiskutusta

Kyllä se lentsu taisi nyt iskeä, pää on täynnä räkää ja aamuisin ei meinaa henki kulkea kun kaikki röörit tukossa. Pitänee lepäillä pari päivää. Se hyvä puoli tässä sairastelussa on että kun on tekemisen puuttetta niin tulee tehdyksi vanhat käsityöt aina loppuun :) Nyt on The Royal Huussin  verho sitten valmis :) Lankojen päättelyt ja prässäys ja sitten voikin kevään korvilla lumien sulettua käydä ripustelemassa kesäksi verhon ikkunaan.

Joku tarkkasilmäinen saattaa huomatakkin vasemmassa ruudukossa virheen, mutta mitä pienistä, tämän on "vain" vessan ikkunan verho :)

Pitihän sitä sitten keksiä jotain muutakin käsityön tynkää ja kun virkkaus ei enää niin kovin innostanut aloin sitten tekemään Äiti Teresa Peiton ohjeella peittoa, ajattelin tehdä lasten peiton johon tulisi 30 kpl 18x18 cm palaa. Ideana myös olisi että jo tekemäni isoäidin neliöt käyttäisin hyväkseni tähän peittoon, katsotaan sitten millainen peitto tästä tulee. Punaisia ja oransseja ruutuja olisi tarkoitus neuloa. Lahjoitan peiton joko Äiti Teresa peittoryhmälle tai sitten annan sen suoraan seurakunnan diakoniatyölle eteenpäin jaettavaksi tai lapsityölle univiltiksi. :)

Kommentit