Tauti melkein selätetty

Pikku hiljaa alkaa flunssakin hellittää, pientä niiskutusta on vielä jäljellä ja väsymys armotonta, mutta eiköhän sitä tästä kohta aleta taas kaikki olemaan "elävien" kirjoissa :)
Viime viikonlopulla tein Rättänää eli Mustikkakukkoa, savolaisten perinneruokaa ja ai että se on hyvvvvvääääää, me syötiin sitä vaniljakastikkeen kera muta vaniljajäätelö sopii vallan mainiosti myös.



Olipahan eilen mukava huomata kuinka jo kolmen-neljän aikaan iltapäivällä on jo valoisaa, kevättä kohti mennään ja ihanaa kun valon määrä vaan lisääntyy. Sitä jaksaa itsekkin paremmin. Kevät onkin meillä jännää aikaa, kun vanhimmalla teinillä on yhteishaku ja jännitys suuri mihin sitä pääsee opiskelemaan. Pidetään peukkuja että onnistuu päästä ykkösvaihtoehtoon.

Tänään näkyy olevankin ulkona hieno ilma, pakkasta ja auringon paistetta. Takana rankka työviikko ja jotenkin vain laiskottaisi, olisi niin ihana kääriytyä huovan sisään ja istahtaa omalle nojatuolille neulomaan ja kuunnella kun puut paukkuvat takassa. Toisaalta ei tekisi pahitteeksi olla tuolla ulkonakaan raikkaassa pakkaskelissä. Ja toisaalta pitäisi kotonakin siivota, tehdä oikein kevätsiivous ja nyt kun olis pakkastakin sais matot kopisteltua ulkona... noh katsotaan mitä päivä tuo tullessaan vai tekisikö peräti nuo kaikki :)

Pirteitä kevätpäiviä kaikille blogin lukijoille !

Kommentit