Uusi vuosi ja uudet kujeet

Loppiaisen kunniaksi lähdettiin käymään isännän ja nuorimman teinin ja Koirulin kanssa savossa äippän ja isän luona. Kun lähdettiin oli meillä vielä paljas maa ja vehreää ja puutkin "vihersivät" vaan jo Mäntyharjun kohdilla alkoi keli muuttumaan lumisemmaksi ja talvisemmaksi. Vierailut savon suunnalla olivat oikein piristäviä ja saatiin oikein kunnon läskisoossiakin ruuaksi, nami nami, kunnon savolaista meininkiä.
Eilen sitten ajeltiin kotiin ja kappas, meillekin oli sillä aikaa tullut talvi, päästiin oikein lumitöihinkin heti ekaksi töiksi kun kotipihaan saavuttiin. Pakkanenkin oli kirinyt hyvin -10 asteeseen.
Tänään olikin yllätys aamulla kun herättiin, oli meinaan pakkanen kirinyt jo -20 asteeseen. Kovin tuntuu kylmältä tuommonen pakkanen kun viime viikot ollaan saatu vesisadetta ja pakkanen nippa nappa kirinyt -1 asti. Vaan eiköhän tuo kalenterinkin mukaan pitäisi talvi jo ollakin :) Oikein oli kaunis päivä, pakkanen kimalteli puissa ja aurinkokin päivällä paistoi. Keräilin tänään sitten kaikki joulukoristeetkin pois, ikkunaan jätin kyllä vielä valotähden, on se sen verran kaunis ja kivasti antaa pimeässä valoa.
Saa nähä meinaako tuo talviflunssa iskeä päälle, kun aamulla oli tennispallon kokoinen möykky kurkussa, mutta kyllähän tuo olo päivän mittaan parani, pitää vaan iskeä vitamiinia kehiin ja karkottaa alkava tauti :)
Tässäpä jälleen muutama kuva reissun päältä ja tältä päivältä.

6.1.2012 jossain kohtia Mäntyharjua



välillä keli muuttui tosi pöpperöiseksi

me vallotettiin Empun kanssa takapenkki :)

8.1.2012

kuutamo oli kaunis, harmi ettei kuvaan saanut ikuistettua sitä kunnolla



emäntäkin näköjään päässyt kuvaan ;)

Kommentit

  1. Hulppeita maisemia:)! Jospa se flunssa ei pääsisikään päälle, laitetaan nakkia nippuun;).

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)