Auringonpaistetta ja decoupagea

Kyllä oli taas lunta pyryttänyt pihaan...onneksi oltiin edellisenä iltana tehty lumityöt, ei ollut ihan niiiiiiiiin isoa hommaa tiedossa, mutta nyt oli lumi jo hieman painavempaa kun lämpötilakin näytti tänään plussan puolelle paria astetta.
Lumitöiden jälkeen kokeilin vihdoin decoupage lakkaa, kokeilin tuunata ompelulaatikon, tosin siitä tuli tosi kokeilu ja huh mitä ryppyjä :) kantapään kautta tuli opittua miten kannattaa tehdä ja miten ei. Seuraavaksi kokeilin tuunata jouluisen kehyksen ja se jo onnistuikin hieman paremmin. Eli harjoitusta vaan niin kyllä se siitä. Isoin projekti olisi edessä, kun ajattelin tuunata oman vaatekomeroni ovet sisäpuolelta, nyt vain pitää löytää joku kiva kuvioinen servietti :)
Ulkona paistaa aurinko kauniisti, on niin keväinen ilma. Minäkin innostuin tekemään pari pientä lumipallolyhtyä, katsotaan sitten saanko ujutettua illalla kynttilöitä lyhdyn sisään ja romahtaako koko taideteos.
Vapaapäivät kuluvat niin mahottoman nopeasti, ei olisi enää kuin kaksi jäljellä.... ja kovin on yksinäisiä päiviä kun teinit poissa ja isäntä iltavuorossa...mutta saapahan kerrankin olla ihan yksin yhdessä karvasten kaverien kanssa ja on ihanan hiljaista...





Kommentit

  1. Kauniitahan noist tuli:)! Decoupage-lakalla voi kiinnittää muutakin kuin vain servettejä, vaikka julisteen, lehdestä leikattuja juttuja, kangasta yms.:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)