Retroa ja siivoilua

Käytiin eilen moikkaamassa pitkästä aikaa anoppia ja appiukkoa ja voi kuinka olikaan mukavaa nähdä heitä. Olisihan sitä turissut pidemmänkin aikaa, mutta alkoi ilta painamaan päälle, toisella kertaa sitten pidemmät turinat. Mukaan sain tuliaisiksi ihania kankaita ja verhoja ja kauniin punaisen "käsväskyn", Tampellan ihanat punaiset verhot pääsivät heti ikkunaan.
Äiti oli lyhentänyt mun Marimekkoverhot, joten päätin sitten nekin laittaa ikkunaan, siniset samanlaiset vielä odottavat omaa paikkaansa :)
Isältä saatu seinälamppukin löysi paikoilleen.

Siinähän se koko päivä menikin siivoillessa ja tavaroita järjestellessä, mutta nyt on taas siisti koti ja voi huokaista ja rentoutua loppupäivän. Huomenna sitten olisi tarkoitus mennä "kirkolle" laskiaistapahtumaan ja jos ihan tekisi meille laskiaispullia, saadaankin syödä itse kaikki kun lapset sukulaisissa viettämässä hiihtolomaa (vai onko se nykyään talviloman nimellä...)
Oikein on ollut mukava päivä ja rentouttava. Nyt saakin jäljellä olevat vapaapäivät (4 kpl) touhuilla jotain muuta kivaa :)

Tässä vielä kurkistus meitin kotiin:

isältä saatu lamppu löysi omalle paikalleen

äidin tekemä aivan ihana hääpari taulukin löysi oman paikkansa

anopilta saadut verhot tuovat piristystä ja seinällä isän maalaama taulu

"mummon kammari" kuten isäntä tätä nimitti :) taisi tulla isännän lempparipaikka, on pötkötellyt sohvalla jo usemmankin kerran :)



meitin kammari ja Marimekot ikkunassa :)

Kommentit

  1. Aivan ihanan näköstä kyl miekin tos loikoilisin ja kattosin sinne nurkkaan ja muistelisin ihania hetkiä jotka kuviin liittyy.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)