Käsitöitä ja harmaita hiuksia

Kyllä tämä kahden teinin kanssa elo osaa välillä olla hankalaa ja ahdistavaa.... Nuorimman teinin kanssa nyt jotenkin vielä pärjäilee, mutta vanhimman kanssa alkaa kohta olemaan peli menetetty, täytyy vain toivoa että selviäävät elämästään sitten isona edes jotenkin :)

Itse pääsen pakoon ahdistusta käsitöiden pariin, peittoonkin on jo mukavasti kertynyt noita paloja ja kohta pääseekin jo kokeilemaan palojen yhteen liittämistä!





Peitosta tuleekin sitten kolmivärinen, alunperin piti olla vain punaista ja oranssia, mutta päätin sitten lisätä vielä jotain vähän tummempaa ja ruskea lankakerä osui kaupassa käteen :) Ja kun tuota peittoa tekee, käy mielessä kyllä ajatus että jospa tätä peittoa en vielä antaisikaan Äiti Teresalle, sillä tämä sopisi mainiosti tulevaan vierasaittaamme. Ja kun tuon peiton palatkin ovat väärää kokoa.... :) Mutta katsotaan kuin käy...

Koko aikaa ei jaksa neuloakkaan, joten jälleen aloitin yhden ristipistokortin teon, olen saanut kortin ristipistolehden mukana (erilaisia kortteja odottaa tekoa n. 5 kipaletta). Tämmöiset pienet työt on just mukavia kun siinä saa nopeasti paljon näkyviin ja ei kerkeä kyllästymään :) Saa nähä mikä kuvio tästäkin muodostuu ;)


Se taas arki koittaa huomenna, kun viikko alkaa, saa nähdä millainen viikko tulossa. Itselläni onkin  oikea ratsastusviikko tulossa, sillä tunteja valmennuksia melkein joka päivälle ja viikko huipentuu sunnuntain kouluratsastuskisoihin :) Saas nähdä kuinka meidän taas käy, kun nuo harjotukset ei ihan aina ole menneet "putkeen" mutta kokeilemaan mennään ja jos hengissä selvitään ja rata muistetaan niin olen enemmän kuin tyytyväinen :)

Mukavaa kevään odotusta kaikille, tänäänkin jälleen paistoi iltapäivästä taas aurinko oikein lämpimästi !

Kommentit

  1. Teinien kanssa on tosiaan...hmm..mielenkiintoista. Koskaan ei tiedä mikä sana on se paniikkinappula josta koko homma leviää käsiin ;D. Onneksi pystyt purkamaan käsitöihin, mie tartun liian usein Fazerin siniseen..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)