Aurinkoa ja tuulta

Viikko on vierähtänyt nopeasti pääsiäisreissun jälkeen. Aika on mennyt töissä ja illat ratsastuksen merkeissä. Pe ja la minulla olikin tehotreeni tunnit Taina-open ja Herra Kospelin kanssa ja kyllä kannatti noille tunneille lähteä, siinä taisi loksahtaa useampi kuin yksi asia kohdilleen ja perjantain hurjasta laukkapyrähdyksestäkin selvittyäni hengissä oli lauantain laukkaosuudet paaaaaljon helpompia ja itseluottamuskin nousi taas kohisten. Kyllä se on hyvä kun saa ratsastaa hyvällä hevosella loistavan open silmien alla :)

Tämä sunnuntai päivä menikin aamulla ladossa touhuten. Vietiin talvikamppeita latoon ja samalla tuli siivoiltuakin kun etsiskelin kesäkenkiä ja -vaatteita jo esille. Pihakin alkaa olemaan mukavan sula, enää muutama lumilämpäre siellä täällä. Isäntä vaihtoi emännän autoon kesärenkaatkin alle, joten nyt on mukava huristella töihin, kun ei nastat rapise tien pintaan. Muutoinkin on taas mukava ajella autolla, kun pari päivää sitten pestiin se sisältä ja ulkoa yhdessä pojan kanssa.
 

Ilma on kyllä tänään hieno, aurinko paistaa mutta tuuli on kyllä aika kova ja raaka. Tuulesta huolimatta poika lähti tänään kunnon pyörälenkille, mutta voi millä ihmeellä hänelle saisi päähän että se KYPÄRÄ pitää olla päässä !!  aarggghh...   :)

Pitänee hommata pojalle sellainen katu-uskottava kypärä jota kehtaa pitää päässään ja jos ei pysy päässä niin pyöräkin taitaa pysyä ladossa :)


Ja kunhan isäntä on tehnyt meidän pyöriin keväthuollon, päästään isännänkin kanssa aloittamaan pyöräilykesä :)


Kommentit