Pääsiäisreissulla savon maalla...

Eilen perjantaina ajelin aamupäivästä savon mualle, ensin pysähdyspaikkana äitee Pieksämäellä. Kovin oli sumuinen ja räntäsateinen keli, muutoin oli kyllä suhteellisen rauhaisaa ajella, suurin ajoruuhka taisikin olla maantiellä torstaina. Isäntä jäi kotiin yksin karvasten kavereiden kanssa, saa viettää monta päivää laatuaikaa itsensä ja mopojen kanssa :) Itselle luvassa laatuaikaa vanhempien kanssa sekä sunnuntaina ja maanantaina luvassa ratsastuskurssia vanhalla tutulla tallilla.

Mamma olikin eilen laittanut soossia ja pottua, ihanaa kotiruokaa. Illalla sitten vielä mutustelin aivan taivaallisen hyvää juustokakkua, nami nami ! Tästä löydät reseptin: Rahka-juustokakku


mää vähä maistoin.....
Ilta vierähtikin siinä turinoidessa ja telkkaria katsellessa, ja juttuahan riittää...... :)

Lauantaina eli tänään aamulla heräiltiin kauniiseen auringon paisteeseen. Yöllä oli ollut pakkasta -12 astetta, onneksi pakkanen kuitenkin lauhtui mukavasti aamun aikana. Tänään matka jatkuu sitten isän luokse Varkauteen....

aamu aurinko paistaa

minun kaktus jonka olen joskus pienenä tyttönä saanut, äiteen hyvässä hoidossa on kukalle kertynyt korkeutta 86 cm
Jukka-Palmun sukulainen, joka kasvaa luonnossa Keski-Euroopassa ja tekee valkeita kukkia, nimi hieman hukassa mutta komia on ! Tämä kaunis palmu on jossain vaiheessa tulossa Maalle :)



Sunnuntai ja maanantai kuluisin sennujen istuntakurssilla vanhalla tutulla ratsastustallilla Varkaudessa. Pollena mulla oli oikein mainio Otto, jonka kanssa oli oikein mukava harjoitella omaa istumista ja kiva oli välillä tehdä erilaisia harjoituksiakin. Isän kanssa turisten ja tietokonetta ihmetellen menikin muu aika, olisihan sitä pidempäänkin "vanhuksia" viihdyttänyt :) Kuvia ei tullut nyt otettua kuin muutama tallilta, kun akku loppui kamerasta ja laturi tietenkin kotona. Maanantaina kotiin lähdin kauniissa auringon paisteessa, mutta Heinolan kohdalla iski mahdoton lumiräntäsadekuuro, ei kunnolla eteensä nähnyt, mutta se loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin ja loppumatkan saikin taas ajella ihan kauniissa ilta auringon paisteessa. Home Sweet Home, vaikka reissukin oli oikein kiva :)

ihana 30-v Petra-ponikin vielä tallilla nautti kevät auringosta

tämä kaunis poni taisi olla nimeltään Ronny

Nena nautiskeli myöskin auringosta ja torkkui tyytyväisen näköisenä



Kommentit

  1. Mukava kuulla, että pääsiäisreissu oli antoisa:). Jo on kaktuksella mittaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)