Herra Vaahtera ja Neiti Tammi saapuivat...

Käväisin tänään anoppilassa hakemassa tuliaisia Nahkelasta, tammen ja vaahteran taimet. Herra Tammen istutin neiti Pihjalan ja rouva Syreenin ja Mänty perheen nelosten lähelle, saa nähdä kuinka hän siinä viihtyy :) Neiti Tammi löysi paikkansa vähän kauempaa aitan ja saunan luota.
Minulla oli kaksi pientä seuralaista = piällysmiestä koko ajan seurana, he seurasivat silmä tarkkana ja tutkailivat mitä se emäntä oikein pihalla touhuili :) Ja kyllä oli lystikästä seurailla välillä heidän kisailujaan, milloin kissa jahtasi koiraa ja päinvastoin tai kumpikin pyöriskeli nurmella auringon paisteessa.

(kuvat otettu kännykällä nopsaan, siksi hieman huonompi laatuisia...)

Herra Vaahtera


Neiti Tammen istutin siis aitan ja saunan väliin. Neiti Tammella onkin sukujuuret aina Puolassa saakka, eli ei mikään ihan normi neiti olekkaan tämä meidän Neiti :) Tarkoituksella sirottelin mustaa multaa taimien ympärille, että tämä muukin väki hoksaisi uudet tulokkaat :)

Neiti Tammi


On se vaan mukava, kun omalta tontilta voipi keräillä kesäkukkia maljakkoon. Tämä on sitä oikeaa maaseutu elämää :)


Kukkapenkitkin on nyt kitketty ja multaa lisäilty penkkeihin, näyttää taas vähän aikaa hyvältä. Hassua miten tämmöinen kaupunkilaistyttö yhtäkkiä möyrii remonttihaalareissa kädet ranteita myöden mullassa :) vanhaksi tulossa :) ja kyllä se mukavaa puuhaa olikin, siihen asti kunnes itikkalauma hoksasi minut ja alkoi ankara piiritys. Ei auttanut muu kuin luovuttaa ja tälle illalle ja siirtyä sisätiloihin. Noh, huomenna voi sitten jatkaa trimmerihommilla, jos vain sää suosii.
Isäntäkin oli ollut ahkera ennen töihin menoa, meillä on nyt hienot ikkunan pielet makuuhuoneessa ja mummon kammarissa :)
Mutta nyt iltapalalle ja suihkun kautta nukkumaan.

Kommentit