Saksankirveli-raparperi piirakkaa






Tämmöinen siitä piirakasta tuli, ja kyllä oli hyvää kun vielä päälle laittettiin vaniljakastiketta :) tätä täytyy tehdä uudelleen juhannuksena kun tulee arvovieraita = anoppi ja appiukko kylään !


(Raparperi)Piirakan ohje:

1 muna
1,5 dl sokeria
3/4 dl juoksevaa margariinia
2 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Ensin muna ja sokeri vaahdoksi, sitten jauhot ja viimiseksi maito ja rasva, ja  vuokaan. Päälle sitten laitoin tuota oma tekemää hilloa, voi laittaa ihan mitä vaan joko hilloa tai mansikoita tai raparperia (ohjeessa raparperit keitettiin sokerin ja veden kera ensin hillokkeeksi)
Ja sitten uuniin... 175 astetta ja n. 30-35 min

Kommentit