Perjantai ja 13. päivä = miniloma alkaa :)



Vaikka onkin perjantai ja 13. päivä, niin päivä ollut mitä mainioin. Se alkoi oman maan mansikka-aamiaisella...


ja jatkui Subilla....mmm olipas hyvää, kiva kun tuohon lähikylään on tullut Subway, mutta onneksi se on kuitenkin niiiiin kaukana ettei sinne nyt aina tule lähdettyä syömään, mutta välillä on mukava herkutella... Tehtiin me kyllä ihan oikeatakin ruokaa... The Simpsons makaroonilaatikkoo ja oli vielä luomua, harmi kun ei ostettu jauhelihaakin luomuna, ensi kerralla sitten...  :)

Minilomakin alkoi emännällä ja ensi viikon alussa olisikin tarkoitus lähteä isännän kanssa Kolille ihailemaan kansallismaisemia pariksi päivää, matkaahan tuonne on melkein 450 km, mutta välietappeja on onneksi tuolla savon maalla :) Kolin reissun jälkeen sitten pari päivää lomaa ja pari päivää töitä sitten samanmoinen ajomatka, mutta toiselle puolelle Suomea eli Härmään, PowerParkkiin ja tämä matka mennäänkin sitten teinin ehdoilla, vauhtia luultavasti riittää :) Tällekin matkalle on suunniteltu välietappi tulomatkalle, Hämeenlinnaan olisi tarkoitus tutustua :)

Vaan nyt sitten jännittämään mitä muuta kivaa tämä kohtalokas perjantai ja 13. päivä tuokaan vielä tullessaan... äsken kyllä jossain jyrisi ukkonen, mutta nyt taas paistaa aurinko... jospa sitä miniloman kunniaksi saunan laittaisi "tulille" :) Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille !

Kommentit

  1. Mistä tuota pastaa voi ostaa?

    Rentouttavaa ja palauttavaa lomaa teille ja hauskoja reissuja!

    VastaaPoista
  2. Löysin pastan ihan tuosta meidän isommasta s-marketista :) en tiedä onko vakio tavaraa mut siellä se oli pasta hyllyssä ja ihan kuin olisi laatikko maistunut paremmalta kun käytettiin noita makarooneja :) suosittelen ja onhan ne aika hauskojakin, tosin kuviot hieman häviää kun makarooni turpoaa.

    Kiitos, lomareissua on odotettukin, saa vähän aikas hengähtää :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)