Emännän päivä

Aamulla oli niin kaunis pilvimuodostelma taivaalla ja upeat usvat, että piti ihan räppäillä kuvia kännykällä :) siitä lähti sitten idea, että kuvaanpas sitten koko päivän, niin näette kuinka päiväni kuluvat :) Pahoittelen kuvien värejä, kännykällä nopeasti räpsittynä ei aina kerkiä asettelemaan :) mutta tilannekuvathan ne parhaita...



Aamu alkoi siis ihastellessa upeaa taivasta.....






Eka työpysähdys oli hautausmaalla, siellä konttuuriin vein vierihoidossa olleen tietokoneen takaisin ja asensin paikoilleen ja opastin käyttäjiä.


Seuraava potilas olikin iso tulostin, joka oli syönyt sisäänsä kalvon ja sulattanut sen sisuksiinsa. Oli joku vahingossa laittanut kalvon joka ei ollut tarkoitettu tulostukseen menemään sisään, ja sitten kävi hassusti, noh eihän siinä mitään kuin kutsutaan huolto paikalle ja kone saadaan kuntoon.



Välillä piti sovitella vanhoja kuoropukuja.... :)



Ja sitten toiselle hautausmaalle, konttuurin koneen päivitykseen... ja voi sitä päivityksen määrä... :)


Vihdoin paluu omalle työpisteelle....  luvassa konttorihommia.

tuttu taulu seinällä ;)



Ja välillä piti käydä syömässä.... nami lihamureketta ja perunoita ja sinappikastiketta... 


Ja välillä juodaan kohvia...


Välillä voi katsella ulos kun oravat ja jänöjussit loikkiivat pappilan pihalla...


 Kotimatkalla kävin vielä hakemassa kaupasta kaiuttimet, jotka vein sitten eräälle toimipisteelle, saavat sitten sunnuntaina kuunnella kivoja juttuja kaiuttimista jotka toimii ja joista kanssa kuuluukin jotain :) 


Kivan työpäivän jälkeen olikin aika suunnata tallille, vuokraheppaa moikkaamaan. Siivoilin siellä sitten pihattotallit, ja viihdytin hevosia ja itseäni :) Heinät, vedet ja ruuat vielä jakoon ja sitten kotiin.

vuokraheppani Ella

Ellan varsa

samassa tarhassa toinen tamma varsoineen



Tallilta kaupan kautta kotiin iltapalalle ja perheen luokse. Siinähän tuo päivä jälleen meni :) 
 
Nyt onkin viikonloppu edessä ja huomenna sitten hieman sisustamme retro mummonkammaria. Isäntä olikin tänään laittanut hienon retro lampun kattoon ja huomenna pystytetään töistä halvalla ostettu retro kirjahylly paikoilleen ja muutetaan muutenkin huonetta. Mutta ei hätää, eiköhän sinne vielä sänky mahdu vieraillekin ;)

Kommentit

  1. Kiva idea "purkittaa" päivä:). On sulla aikamoista lentoa ympäri kyliä! Ja sainkin nyt vastauksen tuohon kuvaan josta fb:ssa ehdin kysellä. Että aamulla napsastu. Upeat on maisemat!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)