Valuhommia

Meillä on klo 11 asti (klo nyt 15:30) kuulunut ulkoa tasainen jylinä ja paukutus. Isäntä on tekemässä eteisen muottivalua, on vissiin aika monta kottikärryllistä betonia jo tullut tungettua valun väliin :) ei ole mies malttanut edes syömässä käydä, välillä lasi mehua ja taas mennään!

Itsellä ollut hieman matala tempoisempi päivä, liekö flunssa tuloillaan, kun joka jäsentä kivistää ja tuntuu että koko emäntä painaa ainakin tonnin, jo pelkkä jalkojen liikuttelu on raskasta. Otin sitten päiväunet, ulkoa kuuluva betonimyllyn tasainen jylinä oli oikein mukavaa unilääkettä :) Menee ihan hienoa aurinkoinen syyspäivä hukkaan, kun ei mitään jaksa tehdä, mutta ehkä välillä on vain hyvä levätä, johan sitä Isossa Kirjassakin sanotaan että pitäisi muistaa pyhittää lepopäivä :)

Empulla ollut nyt pari hieman huonompaa päivää, alkaakohan jo vanhuus painaa kun on mahottoman hankalaa välillä mennä noita portaita saati sitten nousta tuolta eteisen montusta takaisin sisälle. Toivottavasti on vain jotain hetkellistä heikkoutta, liekö taas hyppinyt liikaa sängyllä :)

naapurilta lainaan saatu betonimylly


betonilälli piilotetaan kotelon sisään

betonimestari hommissa :)

Kommentit