Pullaa ja pihatöitä

Eilen paistoinkin pitkästä aikaa pullaa, ihan tein itse tehdystä omenahillosta hillopullia ja yhden pellillisen ihan tavallisia voisilmäpullia, ja voi kun olivatkin hyviä, kylmää maitoo ja pullaa :) Kovinkaan kauaa ei nämä herkut taas meillä säilyneet, melkeinpä menivät kaikki eilisen illan aikana, aamuksi jäi aamukahville muutama pulla, mutta hyvä vaan kun kelpaavat ja sen verran harvinaista herkkua meillä että mitäpä sitä säästelemään.





Sain sitten talvikumitkin auton alle, kun isäntä ne perjantaina vaihtoi, vaan kylläpä olikin liukkaita etenkin nuo pikkutiet kun tallille olen ajellut, hyvä vain etten perjantaina lähtenyt mihinkään liukastelemaan kesärenkailla. Viikonlopulla vaihtoi isäntä omaankin autoon talvikumit, joten nyt on hyvä kummankin ajella turvallisesti.

Kesäaika päättyi tänään, joten varmaankin sen kunniaksi innostuin tekemään vähän jo talvivalmisteluja pihalla. Isäntä sanoi heti että "no niin, nytkö se jo alkaa tuo jouluhömpötys" ;)  noh eihän tässä kyllä jouluunkaan enää montaa viikkoa ole, ja kun viikot tuppaa menemään niin mahotonta vauhtia niin syytä aloittaa hyvissä ajoin valmistelut. Isäntä itse ahertaa vielä eteisen kimpussa, tosin tokaisi tuossa juuri että "nyt vähän kehtuuttaa, ei enää jaksaisi rakentaa" mutta sitkeästi vain jatkoi uurastusta.

Ulkovalojakin jo tuossa vähän suunnittelin, nyt onkin kiva virittää valoja uuteen eteiseen :) pitääkin mennä vielä tässä joku päivä latoon etsimään valot valmiiksi, vaan jokohan ne kehtaisi viritellä? ;)

kelkkaa hieman koristelin :)


hissun kissun siirtelin puut tulevaan puukatokseen, sai saunan edustan siistimmäksi :)

Kommentit