Sataa sataa ropisee....pilipilipom

Kesälomani eka viikko alkaa olemaan jo ohi ja mitä ihmettä.... tilaamani kuulaat kirkkaat aurinkopäivät eivät vielä ole saapuneet !!! Missä ne viipyvä??!! Sataa...Sataa.. ja vielä kerran Sataaaaaaaa.... Mistä tuota sadetta oikein tulee? :)



Alkuviikko meni hevostelun merkeissä, oli ratsastustunteja sekä kävin vuokraheppaa juoksuttamassa + siivoilemassa pihattoa :) Siellä sitä mieli lepää, kun katselee vuokraheppa Ellan varsan ja toisen tamman varsan iloittelua ja sitä kuinka kaikki on niin hassun hauskan ihmeellistä ja kuinka kaikkea pitää maistaa ja haistaa :) Pahus vain kun se toinen tamma on niin ärhäkkä, puraisi Ellaakin turvasta niin että veri vaan roiskui... mahtoi Ellaa sattua, oli niin pahan näköinen jälki :(

Suunnitteilla ollut savon matkakin peruuntui :( eilen iski aivan valtava noidannuoli/iskias niin että vetäisi jalan alta pariinkin otteeseen ja tänään sitten kävin tohtori-tädille näyttämässä selkää ettei mitään vakavaa ole tapahtunut... ei onneksi ollut :) nyt pitää viikonloppu olla rauhaksiin, istua ei saa pitkiä aikoja ja pitää syödä tulehduskipulääkkeitä ja ratsastamaan saa mennä vasta ensi viikon loppupuolella... höh ja pah... noh nyt on sitten hyvä syy viettää oikeasti lomaa ja vaan huilailla. Jospa sitä sitten pääsisi oikein loma tunnelmaankin :) Kaippa se oli johdatusta että piti noidannuoli iskeä, jotta ymmärtää tämä täti taas hiljentää vauhtia!

Onneksi on vielä kaksi viikkoa lomaa jäljellä, vielähän sitä kerkeää savoonkin ja tottahan toki anoppilassakin on piipahdettava oikein ajan kanssa nyt kun sitä kerrankin on! Pihaakin pitäisi laitella syyskuntoon ja heppoja hoidella. Pitänee nyt vain vähän toppuutella tätä tahtia, mikäs tässä kiire valmiissa maailmassa. Ai niin ja aittaakin pitäisi vielä viimeistellä ja eteisen sisustusta suunnitella, ja kaappeja siivoilla ja..... :)

Ehkä niitä kauniita kuulaita syyspäiviäkin sattuisi muutama tulemaan.... ja jos ei tule niin eihän se pieni sade ketään haittaa... vai haittaako? :)





Kommentit

  1. Toivottavasti selkä paranee pian! Sadetta on tosiaan riittänyt. Hyvä niin, luonto sitä kuiteski tarvii, vaikka itselle ei kyllä olisi niin väliksi. Sitä aurinkoa kaipaa!

    Hieno blogitausta sulla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)