Surullinen olo....

vuokraamani Ellan kaverina olleen toisen tamman orivarsa lähti tänään laukkaamaan vihreimmille niityille :( Se oli saanut jalkaan jonkun vamman/pöpön ja oli nostattanut kuumettakin, epäilivät alkuun paisetta, mutta tarkempi tutkimus olikin osoittanut että orivarsalla oli jokin bakteeri nivelissä ja oli sitten omistaja päättänyt että ei jatku orivarsan maallinen taivallus enää. Vaikka ei oma varsa ollutkaan, niin kyllähän tuo pahalta tuntuu. Onneksi sain tutustua tuohon mahtavaan oripoikaan tämän muutamankin kuukauden ajan ja tänäänkin vielä sain rapsutella ja rauhoitella ennenkuin saatiin molemmat menemään kuljetuskoppiin. Muistoja ei onneksi kukaan voi viedä :)

Orivarsan mammalla oli itsellään myös jalassa jotain vikaa, toivottavasti se ei ole mitään vakavaa, tästä ei ole vielä tietoa mikä sitä vaivaa... harmillista.

Nyt on vain vähän huoli Ellasta ja sen varsasta, toivottavasti bakteeri ei ole mitään tarttuvaa tai että se ei lymyilisi jossain tarhassa/pihatossa. Äsken näytti ainakin tammavarsa olevan pirteässä kunnossa kun vein heille iltaruuat ja heinät. Vaan kohtahan tämäkin varsa vieroitetaan mammasta, joten pitää vain tottua siihen että tästäkin on "luovuttava".

Muutoinpas tämä loppuloma on mennyt ihan tallihommissa ja nauttiessa hiljaisuudesta iltaisin kotosalla, kun isäntä töissä ja teini vieläkin lomalla muualla. Ensi viikollahan se taas on normaali arki taas. Puolessa välissä viikkoa käväisin työmaalla ja ainakin silloin selkä sanoi että "ei kiitos istumista/nostelemista" mutta nyt on onneksi vähän parempi, kipulääkettäkin on voinut jo vähentää. Samalla reissulla tuli käytyä myös appivanhempia moikkaamassa, olikin oikein mukava nähdä pitkästä aikaa!! Ihanan miehen lisäksi mulle tuli ihanat appivanhemmatkin :)


Kommentit