Synttäreitä ja heppailua





Eilen vieteltiin isännän synttäreitä ja pitihän se sitten kakkukin tehdä :) Väliin laitoin omenahilloa ja banaania ja kermaa johon oli sekoitettu purkki vaniljarahkaa. Päälle sitten ihan vaan kermavaahtoa. Sain äiteeltä pursottimen joten pitihän sitä testata, reuna oli vähän haasteellinen, mutta ruusuja oli kiva tehdä tuohon päälle. Ja vot kun se olikin hyvää, syötiin se sitten puoliksi päivän aikana :)

Kotosalla onkin nyt niin hiljaista, kun teinikin on äitinsä luona lomaa viettämässä, ollaankin isännän kanssa ihan kahdestaan koko viikko. Luksusta! Tosin isäntä iltavuorossa koko viikon ja hieman on taas totuttelua kun joka talon nurkassa rapsaa ja ripsaa ja paukkuu ja kun on niin pimeetäkin iltaisin...hui :)

Tänään kävin sitten taas selkääkin näyttämässä tohtori tädille ja sain selkääni kaunista vaaleanpunaista kinesteippiä, sen pitäisi hieman helpottaa lihassärkyä. Nyt tosin vielä on kipeä tohtorin käsittelystä, mutta jospa se auttaisi.

Eilen kävin myös pitkästä aikaa tallilla, ja pitihän siellä vähän siivoillakin ja tamma rouvan kanssa käytiin pieni kävelylenkkikin. Kovin oli vain aika hidasta kulkeminen, kun jokainen mehevän näköinen heinämätäs piti käydä maistamassa :) mutta mikäs siinä kun oli kaunis aurinkoinen aamupäivä, hissukseen sitten mentiin ja ihmeteltiin samalla toveriheppoja ja kauhisteltiin kauheita valkoisia muovipressuja ;)  Varsat on niin kovin kasvaneet ja parin viikon päästä olisi heidän aika sanoa hei hei äideilleen, varmasti haikeaa kaikille....

kovin on mutainen laidun, jospa se tuo sade loppuisi niin pääsis laidunkin vähän kuivahtamaan...toive ajattelua :)



Kommentit