Sisustusta....

Siitä isosta paketista tuli esiin meidän uusi jääkaappipakastin, LG on sen nimi ja paljon hissuksiin huristelee käydä kuin vanha :) Tosin tuntuu että se käy koko ajan, mutta se onkin no frost, eli se tuulettelee itse itseään niin ettei se pääse jäätymään :) on ne hienoja nää uudet laitteet :)


Isäntä olikin tänään sitten naapurin kanssa ottanut vanhan pois ja vienyt sen jätelavalle ja siitä innostuneena sitten hieman siirreltiin kaappien paikkoja, pääsi emäntä näyttämään "kaapin paikat" ;) hihihi... yhdessä nuo kyllä taidettiin päättää mikä mihinkin meni. Keittiöstä tulikin ihan uuden näköinen, samoin mummon kammari ja makuuhuonekin sai vähän uutta näköä. Hieman tuo retrohuoneemme tuli ahtaammaksi kun sinne tuo valkea kaappi keittiöstä roudattiin, mutta muutaman vuoden päästähän sitä taas pääsee sisustamaan kun nuorimmainen teinikin lentää kotoa pois, joten eiköhän me siihen asti tässä mahduta kaappiemme kanssa olemaan.

Kyllähän tuossa koko päivä vierähtikin, nyt sitten muutama tunti huilia ja sitten jos menisi vielä käymään kaupassa ja tallilla. Nyt onkin hepan kanssa jännät paikat, vaihtaakohan se omistajaa? ;)


vanhan jääkaapin alta paljastui hieman likainen lattia...yök...

lattia siivouksen jälkeen, huom! isäntä siivosi ja ihan vapaaehtoisesti :)

tavaraa pitää olla :)

Siinä ne nyt on "uudet kaapit"

ja vierellä uusi jääkaappi ja Tomtte Gubbekin on jo löytänyt oman paikkansa :)

ja tältä näyttää nyt ovelta keittiömme

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)