Vesantilalla tapahtuu...

Tästä pääset katsomaan kuvia

Harmillista, en saa enää lisättyä kuvia tänne blogiin kun tilaa ei ole... pitää selvittää asiaa, mutta siihen asti joudun laittamaan erillisen linkin kuviin :)

Onkin paljon tapahtunut sitten viimeisimmän blogikirjoituksen. Naapurista saatiin rukkeja kaksi, toinen niistä jäi varaosiksi ja toinen menee aittaan, hieman pitää puhdistella ja kunnostella!

Eteiseen ollaan saatu ovi ja ikkunat ja tarkoitus olisi paneloida seinät ja tehdä lattiakin valmiiksi ennen joulua :) Lattiaan ei nyt sitten laitetakkaan lattialämmitystä, vaan patterilämmitys tulee eteiseen. Tällä hetkellä siellä on yksi vanha patteri ja hyvin pitää lämmön sisällä, ei niin kovaa lämpöä pidetä yllä, mutta sellaista ettei nyt henki pakkasella huurua.

Isäntäkin on saanut pappa-tunturin jo ajokuntoon, kävi koeajollakin tässä yhtenä päivänä, kovin oli muikea ilme isännällä koko päivän, ja ihanhan tuosta hieno tulikin :)

Hevosrintamallakin tapahtuu, voipi olla että meille tulee uusi perheenjäsen Ella Viljanen :) siinä olisi joululahjaa tälle emännälle ihan kylliksi!! :) mutta katsotaan katsotaan....

Talvikin on saapunut jo tänne etelään, perjantaisesta Antti-myrskystäkin selvittiin ja nyt on komiasti maa valkeana, kunhan pysyisi jouluun saakka.

Emännällä on selkä kenkkuillut, epäillään välilevytyrää ja nyt viimeisin tapahtuma oli, että hevonen astui varpaan päälle, joten nyt on sitten pikkuvarvas murtunut...auts... isännälläkin selkä kenkkuilee, joten samassa "liemessä ollaan" ja teinikin on ihan normaali teini, mielialat vaihtelee mutta kaiken kaikkiaan meille kuuluu ihan hyvää :)





Kommentit