Huono viikko....

Koettelee vaan ei hylkää Herra.... vaan kyllä se on joskus niin vaikeaa elää teinin kanssa, kun mikään ei ole hyvin, kaikki on ihan paskaa, ja kun sitä ollaan niin hirmusen herkkänahkaisia kun mitään ei saisi vastaan sanoa.... voih... olkoon tämä toinen ja viimeinen taistelu teinin kanssa :) ja jotta ei liian helpoksi elämä mene niin myöskin toisesta teinistä on huoli....

Ja tämän kaiken päälle vielä kova selkä särky emännällä, joten kyllä täytyy sanoa että pitää sitä ihmisen niskaan kaataa taas kannettavaa, mutta toisaalta kaikesta on aina selvitty ja päivä kerrallaan, eiköhän sitä jokaiselle päivälle riitä omat murheensa. Harmi vain että kaikki tämä vaikuttaa myös töihin, joita ei tässä kunnossa kyllä voi tehdä ja sekös aiheuttaa taas omat paineensa.... mutta kuten sanottu päivä kerrallaan ja ehkä se on taas "luonnon" keino kertoa tälle emännälle että hei... kuuntele kroppaasi ja mieltäsi...tee niille jotain...rauhotu ja lataa itsesi taistelu kuntoon! :)

Onneksi tänään sentään ulkona paistoi aurinko, oltiin Empun kanssa ulkosalla nauttimassa auringosta ja kummasti se piristi vähän mieltä. Ja onhan se ihanaa kun kevät on tulossa, pitää vain katsoa tulevaan ja miettiä mukavia asioita... kuten omaa isäntää ja omaa Emppua ja omaa Ellaa ja omia vanhempiaan ja omia appivanhempiaan ja listahan voisi jatkua vaikka kuinka pitkälle :) Ja ehkä on vain tehtävä kuten Ressu tuossa kuvassa neuvoo toista ;)


Kommentit