Uskalsinpas....

... mennä tällä selällä ratsastamaan :) Siitä vain rohkeasti hepan selkään, ja sehän olikin taas niin mahottoman mukavaa. Ihan en alkuun rohjennut yksin lähteä ratsaille vaan tallin yrittäjä-open valvovan silmän alla mentiin hetken aikaa. Kovin oli päässyt taas jalat ja lonkat jähmettymään, mutta kyllä siinä sitten vertyi sekä ratsu että ratsastaja. Ella olikin oikein mukava tänään, meni ja totteli oikein kivasti. Lopuksi vielä rohkenin lähteä kävelemään ratsain peltolenkin, vaikka traktorinjälki olikin jo päässyt vähän mössääntymään ilman lämmetessä. Siellä sitä mentiin käyntiä, ihailtiin maisemia ja nautiskeltiin, mahtavaa !! Viikonloppuna taas lisää :) Harmillista kyllä Ellalle pitää hankkia uusi satula tässä jossain vaiheessa, vanha satula on vähän liian iso ja ei oikein sopiva, mutta kyllä sillä nyt alkuun päästään :) Mutta on se kyllä hassua miten tuolla tallilla sitä rentoutuu ja mieli lepää.

Kotona taas on ollut jo muutaman viikon vähän teinin kanssa ongelmia, on taas ihme kiukuttelua ja tottelemattomuutta ja välinpitämättömyyttä. Koulussakin taas temppuillaan, noh toivottavasti on vaan joku "teini-ahdistus-ajankohta" meneillään....

Ikävää kun ilmakin taas muuttui niin vetiseksi :( olisi vain pitänyt pikku pakkasta ja aurinkoa niinkuin viime viikolla, noh ehkä tähän harmaaseen ilmaan taas tottuu.



Kommentit