Kunto nousee vai nouseeko?

Tässä sitä nyt on makoiltu viikko sängyn pohjalla. Joka kerta kun kotihommia tai mitään muutakaan alkaa tekemään niin jo alkaa tulemaan huono olo ja vatsa - ja selkäkivut taas yltyy.
Tänään sinnikkäästi menin tallilla käymään ja olihan se mukava nähdä taas oma heppa pitkästä aikaa. Hyvää hoitoa on kyllä saanut ja oli niin pirteän oloinen :) Mutta juuri kun aattelin että olisin sen kanssa tehnyt jotain alkoi armoton vihlonta taas mahassa/selässä :( voi voi.... noh huomenna taas uusi yritys. Kyllähän siinä kaikki lihakset hieman "surkastuu" kun terve ihminen joutuu makoilemaan sängyssä, joten pitää vain sitkeästi alkaa itseään liikuttamaan.
Nyt joutu sitten isäntäkin sairaslomalle, kun vasen olkapää reistailee, kiertäjäkalvosimen tulehdus, se se taisi olla tai ainakin jotain sinne päin. Oli tohtori tuikannut kortisoonia ja viikko lepoa. Oli oikein kirjottanut vaimolle oman sairaslomalapun :) siinä oli ettei saa siivota eikä nostella.... aika velmu lääkäri.
Teinikin tuli juuri rippileiriltä ja nyt sitten suuntasi äidin luokse, joten kotona on koko viikon rauha maassa. Jos sitä sitten viikonlopulla sinne savoon vihdoin ja viimein pääsisi. Pitääkin alkaa jo kasailemaan tavaroita mitä pitää sinne viedä, tiedossa on että vähintäänkin yhtä paljon ellei enemmänkin on tavaraa myös tulossa tännepäin.
Aurinkokin se pilkahti iltapäivällä, jospa se kevät ja parempi huominen tulee sittenkin :)

Kommentit

  1. Sairastupalaiselle puuhaa netin äärellä: haaste blogissani http://vintage-sunflower.blogspot.fi/2013/02/paljastuksia.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)