Elämä voi yllättää....

Se onkin ollut tapahtumarikasta aikaa tämä helmi-maaliskuu. Ehkä suurimpana muutoksena tuli teinin äkillinen muutto äidin luokse. Ei vaan teini sopeutunut siihen, että koulua pitää käydä ja sääntöjä elämässä on. Heitti sitten hanskat tiskiin ja laitto elämän ranttaliksi, seurauksena muutto äidille, jossa saa sitten tehdä ja olla niinkuin haluaa. Toivon vain, että jonain päivänä teini herää ja huomaa, että elämää ei voi elää ilman että "sääntöjä" noudattaisi. Koulussa/töissä on käytävä jos meinaa että leivän päällä on ruokapöydässä jotain muutakin kuin ylähuuli.
Meidän elämä isännän kanssa tosin "helpottui", ei enää yrmyilevää teiniä, ei enää poppi raikaa täysillä alakerrassa, on rauhallista ja leppoisaa. Toki teini tulee isä-viikonloppuisin maalle, sikäli mikäli tänne haluaa. Kunhan ei äiti aloita samanlaista terrorisointia, kuin viimeksi kun lapset asuivat äidillä.....
Ikävästä seuraa aina mukavaa, laitettiin sitten isännän kanssa talon huonejärjestelyt ihan uusiksi :) Alla hieman makupaloja muutoksista!




Selkäkin alkaa voimaan jo vähän paremmin. Pieni pullistumahan siellä oli ja nyt sitä sitten kuntoutetaan. Ratsastamaankin olen jo päässyt, ollaan Ellan kanssa tehty peltolenkkejä ja kentälläkin ollaan jo kouluratsastuksen kiemuroita harjoiteltu. Meille pitää tuntia tallillamme oleva yrittäjä ja hyvä ja mukava ope onkin. Pikkuhiljaa pääsee kunnollakin ratsastamaan, kunhan vain saan selkälihakset kuntoon :)
Taannoisen sairaalareissun jälkeen nyt on vuorossa kontrollikäynnit. Tänään tyhjentelen suolta (yööök...) ja huomenna onkin vuorossa ultraäänitutkimusta ja röntgeniä ja perjantaina sitten lääkäri kertoo mikä oli/on vialla vai onko mikkään. Mahaan ei oo nyt koskenut ollenkaan, joka on positiivinen asia.

Viime viikon perjantaina Naistenpäivänä, isäntä yllätti minut :) tosin olin asiasta vai vihkaa aina välillä maininnut ja niin vain oli mennyt korvan taakse viesti :) sain isännältä Naistenpäivä kukkasen, olen niin onnellinen :)





Nyt sitten jatketaan arkea ilman lapsia, toivottavasti he joskus tulevat käymään ja toivottavasti heille käy elämässä hyvin ja malttaisivat käydä koulunsa loppuun. Tästä eteenpäin itse ainakin keskityn omaan ja isännän elämään, joka tässä jonkun aikaa joutui vähän taka-alalle. Ja mikäs tässä kun ulkonakin kevät aurinko helottaa ja kohta alkaa lumetkin sulamaan ja pääsee laittelemaan pihaakin kuntoon.

Vesantilalla siis nyt tällä hetkellä kaikki hyvin, niin ihmiset kuin kaikki karvaiset ystävätkin voivat hyvin !



Kommentit