Myrskyisää vappua !



Iloista vappua kaikille !

Tämä vappuaatto on kyllä poikkeuksellisen tuulinen, suorastaan myrskyinen. Tuuli riepottelee puita ja meinasi isännänkin viedä ihan mennessään. Vappua tänne etelään tuli myös äiteekin viettämään, vaan niin kauhian flunssan sai sitten toissapäivänä, että sängyn pohjalla on viettänyt nyt muutaman päivän. Kaupasta on tuotu nenäliinoja ja juotavaa ja kurkkupastilleja. Harmillista sinänsä kun piti päästä käymään isännän vanhempienkin luona anoppilassa sekä perjantaille suunniteltiin Helsinki-päivää, vaan nyt menee sitten suunnitelmat uusiksi. Mutta pääasia että saatiin äitee täälläkin käymään :)

Oma selkä taas alkanut vähän kenkkuilemaan, nyt kun ei omalla hepalla pääse ratsastamaan olen saanut mennä tallissamme asuvalla suuren suurella Tyyne-hepalla :) tänäänkin aamupäivästä Tyynellä menin (raekuurosateessa) ja ei vaan vielä selkä kestä ravia, mutta harjoituksia lisää ja nyt hieman taukoa ja kokeillaan taas loppuviikosta.

Pihallakin alkaa pikkuhiljaa tapahtumaan. Helmililjoja alkaa pilkistämään ja tulppaanitkin yrittävät sinnikkäästi nousta. Kunhan sieltä kukkaloistoa alkaa näkymään, laitetaan tännekin pari kuvaa. Seuraavana projektina olisi tässä loman aikana maalata puukatos.

Eilen paistetut munkit hävisivät kummasti, "joku" söi ne :) pitänee huomenna tehdä lisää. Simakin oli lähikaupasta loppunut, onneksi sentään Siwasta löytyi :) Jospas sitä kohta vappusaunan lämmitykseen ja iltapalan tekoon Empun vahtiessa vappu liikennettä :)


Kommentit