Virkistysmatkalla Vääksyssä

Ihan alkuun info tietoa :) pääsin Lahteen töihin, jippiiii... työt alkaa syyskuussa, joten työmatka lyhenee ja työnkuva hieman mutta työnantaja pysyy melko lailla samana :)

Mutta sitten itse asiaan. Tänään sadetta uhmaten lähdettiin työtovereiden kanssa kahdella bussilla virkistysmatkalle kohti Vääksyä ja voi että se onkin kaunis kaupunki tai oikeastihan se taitaa olla osa Asikkalan kuntaa. Nähtiin kanava, kauniita maisemia, upeita omakotitalo alueita, Aurinkovuori, Pulkkilanharju, Lauran Kauppa, vanha mylly, miljoonan tiilen kirkko, ja kaikki tämän meille näytti ja kertoi todella viehättävä vanhempi rouvashenkilö nimeltään Riitta ja häneltä tarinaa löytyi joka lähtöön ja joka kohteesta. Mainio päivä ja sadekkaan ei menoa haitannut. Alla muutama kuva räpsittynä matkan varrelta, kovin oli meno päällä ettei oikein kerennyt rauhassa kuvia ottelemaan, mutta päätin että tänne pitää kesällä tulla uudelleen käymään ihastelemaan maisemia ja shoppailemaan Lauran kauppaan.
(Viimeisenä vielä video miljoonan tiilen kirkosta)

aamukahvit hörpättiin täällä

Päijänne, Suomen puhtain järvi
oppaamme Riitta kertoo Toivo Kärjestä tarinoita :)

Minna Kaupin kiintorasti

kanava miljöötä... kaunista




ja jälleen Riitta pääsi kertomaan tarinaa Lauri Rapalasta :)

Vaikeiden aikojen muistomerkki, muistuttamassa meitä Suomen sodista ja siitä että vaikka kuinka olisi vaikeaa niin aina sieltä kuitenkin noustaan, merkin ympärillä olevat kivet kuvaavat Asikkalan kyliä


punainen rakennus oikealla oli hauska korupaja

oikea tavara paratiisi, kaikkea ihanaa talo täynnä !

muutama kuva Rapala-museosta





Miljoonan tiilen kirkko






Tässä vielä netistä löytämäni video kirkosta, jolloin saa paremman kuvan miltä siellä oikeasti näytti, valtavan kaunis kirkko !



Kommentit