Yksi Fiat vähemmän pihassa ja puutarha heräilee

 
Sniif, tänään lähti yksi Fiat-perheenjäsen (se valkoinen tosi raato) uuteen kotiin, siinä sitä oli mukava seurata kun kaksi "pikkupoikaa" nosti innoissaan pikku pompannappia, jossa paikoillaan vaan takapyörät ja nekin vinossa, peräkärryn kyytiin :) Ja voi niitä poikien ilmeitä, uudella omistajalla oli hymy korvasta korvaan kun taas isännän naamalta taisin nähdä pienen haikeuden merkinkin. Mutta jäihän meille vielä 4 Fiattia :)
Vaan joku päivä tuokin "raato" on tienpäällä ja vallan hienossa kunnossa, aivan kuten minunkin punainen Regina-pompannappini jossa on jo vaaleanpunaiset sytytystulpat moottorissa kiinni :) 
 
 
Samalla kun pojat ähisivät Fiatin kimpussa, katselin kukkasiani ja voi että siellä sitä helmililjat jo kukkii ja kielotkin työntävät pitkää varttaan esille ja isännän raparperitkin ovat jo isoja "poikia". Poppelikin oli ihan yhden yön aikana tiputellut taas niitä "tarttisia" urpujaan pitkin pihaa ja Emppu paran jalat ja karvat on nyt niitä taas jonkin aikaa ihan täynnä. Vaan pihalla on poppelin ja sateiden ansiosta aivan huumaava tuoksu :) Kunhan kukat oikein aloittavat loistoaan niin pitääkin räppäillä tänne muutama kuva. Tänään myös huomasin kuinka koivikko jo vihertää, kyllä se kesä sieltä taas tulee. 

Harmi vain kun tämä loma loppuu, olishan tuota vielä voinut lomailla, vaan jos sitä muutaman viikon jaksaisi töissä ahertaa niin pääsisi sitten taas kesäkuussa lomalle :)

Kommentit