Sisustusta

Tuli taas tarve vähän sisustaa ja niin sitten sai olohuone ja eteinen vähän uutta ilmettä. Olohuoneessa vain vaihdoin sohvan ja sängyn paikkaa ja toinen tuoleista siirtyi eteiseen.
Eteisestä tuli taas toinen leponurkkaus kun vielä siellä ei ole naulakkoja tms tai ehkä se jääkin tuollaiseksi hengähdyspaikaksi :) onpahan ainakin mukava tuoli jossa riisua kengät talvella :)
Isäntä hommasi mulle skootterin :) pientä laittoa vaatii ulkonäön suhteen mutta tekniikka pelaa. Kokeilin minä sillä ajaakin vasn hui kun on jännää, saa nähä opinko... pitää mennä kylän raitille pimeässä harjoittelemaan.

Tänään alkaa se kauan odotettu kaivoremppa, ihan jo ällöttää mihin kuntoon iso nurmikkoalueemme menee, se kun on sadellut mukavasti jo pari päivää. Noh eihän sille mitään voi, se on tehtävä sillon kun työmiehille sopii. Toivottavasti saadaan kaivo kuntoon ja että vesi tulisi paremmaksi :)

Tässä sitä taas selän kanssa tuskaillaa. Ellan blogissa ellaheppa.blogspot.fi tapahtumasta lisää :) oon kyllä niin tapaturma altis että saa nähä mitä seuraavaksi tapahtuu :) vaan sitä eletään tätä elämää niin kuin se meille annetaan, ja eikös sitä aina sanota että sitä annetaan sen verran vain minkä jaksaa kantaa ja tuo yläkerran herra on  todennu että kyllä se tuo emäntä jaksaa, koetellaas taas vähä ;)

Uudessa työpaikassa hommat on amlkanu hyvin, paljon on opittavaa mutta onneksi on pohjatietoa joka auttaa hahmottamaan asioita. Työporukka on mukavaa sakkia ja päivät ja viikot vaan vilistää silmissä.

Kaiken kaikkiaan Vesantilalle kuuluu kaikesta huolimatta ihan hyvää. Jatketaan siis remonttien parissa ja parannellaa itseämme.

Kommentit