Laatuaikaa isolla "kirkolla"

Käytiin Isännän kanssa aamusella "isolla kirkolla" shoppailemassa. Vietettiin laatuaikaa, kun viikot menee vaan töissä ja illat omilla talleilla.

Kävin Heppakaupasta itselleni kalenterin töihin, nuo on mainioita nuo piittokset :) Ostin samalla Ellalle jalkaan tarrapinteliä, josko sillä pysyis mukavammin nuo hauteet jalassa.


Käytiin myös kirpputorilla ja löydettiin tosi hauska ostaa-myy-vaihtaa-putiikki ja siellä oli jos jonkin sortin tavaraa. Sinne pitää kyllä mennä joku päivä vielä uudelleen.
Ruokakaupasta sittem etsittii gluteeniton-maidoton-munaton kakkutarpeita, lupasin tehdä töihin kahvin kanssa jotain nyt kun koeaikanikin on päättynyt ja ilm. työt jatkuvat :) Noh löydettiin sitten muffinseihin tarpeet, samapa tuo... Kilautettiin sitten roposet sotaveraanien keräykseen ja isäntä söi vielä demareiden tarjoaman makkaran, heillä kun oli koju kaupan oven edessä ja niin haisi makkara nenään... hhmmm... :)

Kotimatkalla poikettiin vielä lähikauppaan, ja sinne oli eteiseen tullut Hyvän mielen joulukuusi. Se oli koristeltu lapuin joissa oli aina kirjotettu taakse joko tyttö tai poika ja ikä. eli siitä sai ottaa lapun ja hankkia lapussa mainitulle lapselle joululahjan ja Lionsit ja kunta sitten jakaavat pukkilalaisille vähävaraisten perheiden lapsille lahjat. Minäpä siitä lapun nappasin ja nyt sitten etsitään 5v tytölle joululahjaa :) Ihan tuli jouluinen mieli ja eikös se niin mene että köyhä antaa vähästäänkin.

Päivällä kävin Ellaa moikkaamassa ja hoidin jalkaa ja kun oli niin hieno ilma, pikku pakkanen ja lunta sateli hiljalleen, käytiin vielä Empunkin kanssa pieni kävelylenkki. Sitten olikin vuorossa porojen esille laitto ja löytyhän niille paikkakin. Juokse porosein...




Illalla vielä käyn tsekkaamassa Ellan jalkaa ja laitan ruuat valmiiksi, ja kotihommiakin pitäisi vielä tehdä. Isäntä vetäytyi omaan talliinsa, ilmeisesti joulusiivoilut meneillään. Minäkin hänelle sinne virittelin jouluvalotkin...ei tuo nyt ihan kovin riemuissaan ollut, muuta minusta ne on aika hienot :)



 

Kommentit