Kevät edistyy

Nyt on pari päivää ollutkin ihanaa auringon paistetta, aamuisin on vielä kylmää mutta iltapäivisin on ollut jo mukavan lämmintä. Juuri nytkin aurinko paistaa sinisellä taivaalla, upeaa!
Kukkapenkeissäkin näkyy jo eloa, taitaa tulppaanit ja helmililjat herätä eloon. Kohta taitaa päästä jo kukkapenkkejäkin rapsutteleman, mutta annan vielä hetken olla syksyn lehdet suojana.
Ei tämä jouten olo ole kyllä minua varten, eilen tuli tehtyä kaikki kotityöt joten nyt sitten joutuu vähän keksimään tekemistä ja kun mitään raskasta tai istualtaan tehtävää se ei saisi olla. Eilen tuli kukkiinkin vaihdettua mullat ja samalla laitoin rosmariininkin multaan, nyt vain pitäisi keksiä sille kaveri...oregaano...basilika...timjami.... katsotaan nyt kenet neiti rosmariini saa kumppaniksi :)
Vielä on monta piiitkäää sairaslomapäivää, pitänee hakea kirjastosta kasa kirjoja ja onhan mulla onneksi tuo vanhuuden höperö Emppu-koira jolle voi höpötellä (tosin ei se taida kovin hyvin kuulla mun höpöttelyjä) ja jonka kanssa voi käydä happi hyppelyllä ulkona :) ja Ella-heppa, sen luokse tosin pääsee vasta kun isäntä on kotiutunut. Joten ehkäpä tämä aika tässä kuluu...

Kommentit