Arkihaaste kuvin






Sain Facebookissa haasteen kertoa arjestani 5 päivän ajan kuvin ja kokosin kaikki kuvat tähän yhteen kuvaan. Ekana päivänä otin kuvan työpaikalta, toisena päivänä kuvan työmatkalta, kolmantena päivänä on kuva otettu "isolta kirkolta" kun käytiin asioilla ja syötiin aamupalaa (croissantteja ja omenamehua) erään kaupan pihalla autossa, neljäntenä päivänä otin kuvan soffalta kun luin kirjaa ja kipuilin selän johdosta koko päivän ja viidentenä päivänä on tietenkin kuva minun Ellasta, sehän on iso osa arkeani.

Haaste oli hauska ja kun nykyään noilla älypuhelimilla saapi ihan ok kuvia on kiva vain napsia kuvia sieltä ja täältä. Olen myös innostunut Instagramin käytöstä, siellä on myös kiva jakaa kuvia kavereiden kesken ja ihailla toisten ottamia kuvia.

Tänään olenkin vietellyt etätyöpäivää kotona, piti viedä tuo Ella tänään klinikalle, mutta selkä on niiiiiin huonossa kunnossa että tässä pitää soffalla töitäkin tehdä. Ei anna oikein istua eikä maata kun jo alkaa jomottamaan, huomenna taas lääkäriin... voisihan tuota pikkuhiljaa saada tätä kroppaa kuntoon että pääsisi elämään normaalia elämää...

Viime viikolla sain hyvältä ystävältäni niin hyviä uutisia, että sen voimalla olen jaksanut taas mennä monta päivää eteenpäin, ihanaa on kuulla välillä hyviäkin uutisia kun tuntuu että oma elämä on tällä hetkellä aika matala lentoa ja välillä on tekemistä että jaksaa yli päätään heräillä aamulla ja lähteä töihin.... kaikenlaiset huolet ja murheet sitä aina kasaantuu kerralla ihmisen elämään, mutta on vain uskottava ja toivottava niinkuin Isossa Kirjassakin sanotaan että meille annetaan vain sen verran kuormaa mitä jaksetaan kantaa. Ehkä mä olen niin "vahva" että tämä on se kuorma jonka jaksan.... toivottavasti... mutta on myös uskallettava katsella tulevaisuuteenkin ja toivoa myös siihen suuntaan että risukasaan paistaisi aurinko välillä pidemmänkin aikaa :)



Lauantaina paistoi niin mukavasti aurinko, että uskaltauduin tekemään pihatöitä (siitähän tämä selkä taisikin taas ottaa nokkiinsa). Otin jo Rhododendroninkin esiin kauralyhde-suojan alta ja hyvin oli säilynyt leudon talven yli, paremmin kuin viime vuonna. Toivottavasti en vain ottanut liian aikaisin kukkaa esille, mutta ei ne kyllä kovin kylmää ole luvannut, toivotaan ettei tulisi kovin kovia yöpakkasia enää. Myös kukkapenkin otin lehtien alta esille ja siellä olikin pieniä helmililjojen, liljojen ja tulppaanien alkuja, katsotaan miten niiden käy kun tämä kevät ollut vähän arvaamaton. 

Isännällä alkoikin talviloma, heti meni naapuriin autoa korjailemaan :) Tämä onkin lyhyt viikko kun on tuo pääsiäinen, ja ajatella ei mene kauaa ja kohta on vappu ja ennen kuin huomataankaan on jo juhannus. Jestas tätä ajan juoksua :)

Eilen alkoi hiljainen viikko... 





Kommentit