Töitä, Reginaa, Ellaa, Emppua, Unta, Töitä, Reginaa, Ellaa, Emppua, Unta, Töitä....

Vesantilalla päivät vaan meneevät hurjaa vauhtia eteenpäin ja kevätkin tulla tohisee vaikka välillä tuleekin kunnon raekuuroja.



Viikot menee kyllä niin työn ja tallien merkeissä, ettei sitä paljon kerkeä kissaa sanomaan päivän aikana. Sitä kun aamulla 5:05 herää ja illalla klo 21:00 viimeistään laittaa pään tyynyyn, niin tietää tehneensäkin jotain sinä päivänä.
Töiden jälkeen sitä ensin Empun kanssa viettelee hetken ja sitten kumpikin isäntä ja minä mennään omille talleille. Minä hoitelemaan Ellaa, joka jalan takia on nyt sairaslomalla jälleen kerran ja isäntä omaan talliin hoitelemaan Reginaa, johon hän on saanut jo vilkun ja muutkin valot toimimaan. Ensi kesänä olisi kuulemma luvassa maalaus ja sittenhän se meitin kesä auto olisikin valmis ajoon.


Viikonloput meneekin sitten torpan siivoukseen ja samoihin tallihommiin, onneksi sentään päikkärit kerkiää tuolloin ottamaan ja vähän lataamaan akkuja.

Selän kanssa olen nyt pärjäillyt ihan suht ok. Nyt olen kyllä tehnyt ihan normi hommia ja yrittänyt välttää noita lääkkeitäkin viimiseen asti. Verenpainelääke unohtui pari päivää ottamatta, mistä sitten iski kunnon päänsärky, mutta kun huomasin että lääke ottamatta niin johan korjaantu seuraavana päivänä kun pisti pillerin poskeen :)

Tädiltäni tuli tällä viikolla hienot räsymatot, upeat !!! en ole raaskinut niitä vielä edes paketista ottaa pois, kunhan tehdään kevätsiivous ja lattiat pestään niin kesäksi laitetaan kyllä uudet matot lattialle ja sitten laitetaan oikein kuvien kanssa tännekin niin pääsette kaikki niitä ihastelemaan.

Vesantilalla kaikki hyvin!

Kommentit