Sokerihuurteinen juhannus

Testasinpas sitten eilen stevia-sokeri-seosta täytekakkupohjaan....ei onnistunut...pommin varma kakkupohja taikina lässähti kovahkoksi pannukakuksi, joko sokeri tai munat teki tepposen. No tehtiin siitä sitten meille isännän kanssa lohtukakku.
Olihan se sitten tehtävä uusi kakkupohja perinteisen sokerin kera, ja kas siitä tuli täydellinen niin kuin aina. Tosin....hieman meni kakkupohjan teko mielenkiintoiseksi, juuri kun olin laittamassa sitä uuniin lähtikin irtopohjavuokan pohja irti...nopea pelastusoperatio ja pohja tuttuun ja vanhaan emalivuokaan ja uuniin. Ärräpäitä lenteli siihen tahtiin keittiössä että heikompaa olisi pyöryttäny, onneksi isäntä tuli tyynen rauhallisena apuun ja siivoili sotkuja ja tiskasikin, johan siinä emännänkin mieli lauhtui :)
Tänä aamuna sitten koristukset mansikkakakkuun ja ihanhan tuosta taisi täytekakku tulla. Anopilta sain mansikkaleikkurin, ja oli kyllä hieno apparaatti!!
Nyt sitten odottelen appivanhempia kylään, ruoka on valmiina ja pöytä katettuna. Takuuvarmasti mukava iltapäivä tulossa!!

Kommentit