Vähemmän sokeria ja enemmän liikuntaa

Alkoi tämä oma olotila tuntumaan niin tukalalta ja kun ei tässä enää mitään nuoria olla, oli vähän pakko alkaa ajattelemaan omaa kuntoa, selkää, hyvin vointia ja tulevaisuutta. Tietäen mitkä riskit on sairastua mm. diabetekseen ym. tauteihin, päätin tehdä sitten elämänmuutoksen. Olen nyt tietoisesti yrittänyt vähentää sokerin syöntiä, joka tarkoittaa ah niin ihanan karamellin ja suklaan ja pullan syönnin vähentämistä. Ei oo ollu helppoo, mutta sisulla mennään. Tosin hieman myönnytystä annoin itselleni, sokeritonta suklaata saan syödä :)


Myös itse sokerin olen nyt korvannut 50% vähemmällä kalorilla varustetulla stevialla makeutettuun sokeriin, hedelmäsokeri kun oli kovinkin tyyristä tähän verrattuna ja jotenkin vielä hieman vierastan noita makeutusaineitakin. Tosin nyt olen oppinut juomaan teen Hermesetaksen kanssa.




Isännän kanssa ollaan myös tehty lankkuhaastetta. Kovin oli isäntä ensin skeptinen haasteen suhteen, "eihän tuo ole mitään" vaan niin on isäntäkin tutissut haastetta tehdessä. Ei ole helppoa, ollaan nyt tuossa 45s kohdalla menossa. Jospa tuosta olisi apua keskivartalon lihaksiin ja selkäänkin!Viimisenä päivänä eli day 30 pitäisi ollakin sitten 300s :) saa nähdä miten meidän käy.


Liikuntaa pitäisi vielä lisätä, itsellä se vielä rajoittuu tuolla tallilla Ellan kanssa kävelyihin, mutta pitää tässä joku päivä iskeä isännällekin kävelysauvat käteen ja lähteä lenkille :) Ehkä se tästä pikkuhiljaa tämä elo ja olo alkaa paranemaan.

Kommentit