5.7. hääpäivä

Tänään sitä vietetellään meidän 3 v hääpäivää. Niin se aika vaan menee eteenpäin, nopeasti on nämäkin kolme vuotta menneet. Tänään olikin mukava muistella mitä kolme vuotta sitten tapahtui hääkirjaa selaillen :)








Tänään meinattiin ensin lähteä ulos syömään, mutta päädyttiinkin peri kesäiseen ruokaan ihan kotosalla, uusia perunoita, voita, silliä ja grillimakkaraa ja kyllä oli hyvää :) jälkiruokana hemmoteltiin Daim-moussekakulla ja oli niiiiin hyvää sekin ! Aurinko on paistanut koko päivän niin kuin kolme vuotta sittenkin :)

Päivä mennyt ihan normi askareissa, aamulla tuli siivoiltua, tosin melko zombina kun tuli taas herättyä 3:30 ja siinä sitten torkuin ja nuokuin siihen asti kun isäntä kuuden pintaan heräili. Päivällä kävin Ellaa katsomassa, annoin sille ruuat ja "myrkytin" sen ettei paarmat ihan sitä söisi, kovin olikin kuumaa laitumella ja melkein vaaksan mittaisia hevospaarmoja pörräili koko ajan ympärillä...yök.
Isäntä leikkasi ensin aamupäivästä nurmikkoa ja lopun päivää rassailikin Reginaa, tuota meitin kuussatasta kuntoon.
Illalla vielä on mättöruokaa tarjolla eli pakastepitsaa ja limua, siinähän se tämäkin hääpäivä taas meni, katsotaan sitten mitä vuoden päästä keksitään.

Kommentit