Huh hellettä!!

Tänään lämpömittari näytti korkeimmillaan yli + 40, mittari tosin ulkona puolivarjossa ja seinän vieressä, todellisuudessa oli ulkona varmaan n. 31 ja rapiat!!
Hellettä uhmaten lähdin kuitenkin pyörällä käymään tallilla. Ei tuo onneksi kuumalta tuntunut, tuulikin hieman. Laitoin Ellan sisään ja hieman viilentelin vedellä pollea, tyytyväisenä jäi talliin rouskuttelemaan heinää. Pyöräily ei ollenkaan tuntunut pahalta, ei puuskututtanut enää niin kuin ekoilla kerroilla.
Eilen käytiin moikkaamassa myös appivanhempia, turistiin mukavia ja käytiin kaupoilla ja syötiin perinteiset hese-burgerit!
Kesä tekee myös hieman turhamaiseksi, ostin uudet bling bling aurinkolasit ja tuunailin vähän kynsiä :)
Kotona puutarhan kukat vähän repsottaa, mutta mulla onkin sellainen luomu piha :) vanhasta kukkalootastaki on yhtäkkiä noussut orvokkeja kukkimaan. Noh jos ensi kesänä sitten ottaisi puutarhan asiakseen ja laittaisi sen kuntoon :)
Isännälläkään ei ole kuin viikko lomaa mutta kovin tuntuu olevan työn täyteisiä päivät, liekö lomaillut ollenkaan, välillä pakko repiä hänet tuolta ulkoa sisälle tai viettämään "laatuaikaa" muiden kanssa :) vaan onhan se kuitenkin ollu lomaa oikeasta työstä.

Hellejakso ilmeisesti jatkuu vielä ensi viikon!





Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)