Loma alkoi...

Se alkoi meillä molemmilla nyt loma! Minulla pari viikkoa ja isännällä neljä viikkoa ja mikä parasta, loma ilmatkin paranivat kerta heitolla, ainainen vesisade on muuttunut auringon paisteeksi ja lämmöksi ! Mikäs tässä on lomaa vietellessä.

Eilen lähdinkin jo hyvissä ajoin töistä ja yllätinkin appivanhemmat kun piipahdin siellä käymään, heilläkin ollut "kiireinen" viikko ja oli taas paljon kerrottavaa, mutta kerettiin me anopin kanssa kauppareissullakin käymään. Nyt taidankin lomalla mennä joku päivä koko päiväksi "päivähoitoon" anoppilaan, on siellä sen verran mukavaa ja leppoisaa, jotta varokaa vaan anoppilassa täältä tullaan taas joku päivä!

Pakko kertoa myös että sain eilen positiivista palautetta töistäkin, mikäs siinä on jäädessä lomalla kun tietää että ainakin jotain on tehnyt oikein :) toisaalta nykyinen työ on sellainen jossa todella viihdyn joka tietysti motivoi eteenpäin, syksyllä olenkin lähdössä näillä näkymin opiskelemaan taloushallinnon ammattitutkintoa, joka rakenteeltaan onkin tuttu, sillä olenhan aikoinani opettanut ko. tutkintolaisia ja sitä kautta tutustunut tutkintoon, joten tiedän siis mitä on edessä :) se on hyvä päivittää aina välillä osaamistaan !!

Kävin myös eilen labrassa, ottivat sokeri ja kilpirauhaskokeita. Ei vaan täti meinannun ensin saada verta ulos meikä tytöstä, piti vaihtaa toiseen käteen niin johan alkoi tulemaan. Yritetään tässä selvittää tätä ainaista väsymystä ja uupumusta, mikä siihen olisi syynä ja eliminoidaan nyt kaikki mahdollinen pois. Ensi viikolla viisaampia.

Lomasuunnitelmia ollaan muutama tehty:

  • mattopyykille
  • puutarhassa pitäisi vissiin jotain touhuilla...
  • serkkuni häät Kuopiossa
  • Kouvolaan syömään Nipan grillille lihapiirakat kaikilla mausteilla
  • isäntä touhuilee auto ja pihahommia ja vissiin tätä kotiakin pitäisi taas rempata lisää "vink vink"
  • käyn päivähoidossa anoppilassa
  • ja lopun aikaa itse ainakin vain makoilen ja luen ja nautin

Eikös sitä noilla tämä parin viikon loma mene mukavasti :) Tove Janssonin sanoin:

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella
mä tahdon olla vain. 



Kommentit