Sateenkaaren tuolla puollen...

 




Niin se vain elämä jatkuu ja pikku hiljaa alkaa tottumaan ajatukseen, ettei kotona ole karvaturria joka tulisi ovelle vastaan tai jota täytyisi viedä välillä ulos tms. Ikävähän tuota vanhaa herraa toki on ja eihän se mielestä häivy eikä pidäkkään, muistot ovat kallein aarre.

Tänään tallille mennessä oli taivaalla mitä ihanin näky. Aivan upea täydellinen sateenkaari ja vielä tupla sellainen. Alimmainen kaari oli todella loistavan kirkas ja ajoittain siinä näkyi kaikki mahdolliset värit. Oli ihan pakko napata siitä muutama kuva, vaikkei kuva kerrokaan koko totuutta. Ensimmäisen kerran näin oikein paikan mihin sateenkaari päättyy ja hetken tuli jo halu rynnätä kaivamaan aarretta, mutta maltoin mieleni etenkin kun satoi kaatamalla... vaikkakin paistoi aurinko.  Mutta jospa se muutoin toisi onnea :)

Nyt onkin sadellut koko viikon, tosin onneksi vain kuuroja ja jatkuvampi sade on tainnut tulla vain öisin. Mutta kyllä on joka paikka niiiiiin märkää... yök....

Ollaan totuteltu taas isännän kanssa kahden auton käyttöön, kun isännällä alkoi jälleen iltavuorot :( onneksi sentään joka toinen viikko päästään samalla autolla menemään töihin....onpahan aika tympeetä olla yksin kotona iltaisin, onneksi tallilla saa aikaa kulumaan ja jotenkin ei vielä oikein ole halujakaan olla yksin kotona, kun sitten tulee vain heti tuo meitin edesmennyt vanhus mieleen. Kotikin on ihan rempallaan sisältäpäin mutta josko tästä viikonlopulla vähän siivoilisi.

Viikot menee työn touhussa ja aina keskiviikkoisin olen käynyt "viihdyttämässä" appivanhempia ja ollaan sitten käyty asioilla ja juteltu ja syöty "roskaruokaa" = Hesburgerin maittavia kanaburgereita ja paranneltu maailmaa ja päivitelty maailman menoa. On ollut oikein mukava katkos aina keskelle viikkoa meille kaikille. 

Mitäs muuta... elämä nyt on vain tällä hetkellä töitä - hevosia - kotihommia silloin kun jaksaa ja ehtii - nukkumista, onneksi töissä jokainen päivä on erilainen ja hevostenkaan kanssa ei pääse olemaan tylsää, joten vaikka tuo kuulostikin aika ykstotiselta niin päivät on kyllä aika "värikkäitä". Tosin olisihan se mukava päästä vähän tuulettamaan pääkoppaa muihinkin maisemiin välillä, mutta katsotaan nyt josko muutaman viikon päästä pääsisi käymään jossain kun on 5 päivän vapaa.

Vesantilalla siis kaikki hyvin, life goes on !


Kommentit