Tapahtumia viikkojen varrelta...

Vesantilalla elämä liukuu eteenpän tasasen verkkaseen, töissä käydään ja isäntä leikkii omalla tallilla illat/aamut ja minä omalla tallilla. Isäntä tosiaan jatkaa kahta vuoroa töissä, iltavuorot vähän tylsiä olla itsekseen kotosalla, ei oikein saa mitään aikaiseksi.

Emännän selkä se sitten jumahti jostain syystä jälleen totaalisesti, oli viime torstainen ratsastustunti hieman tuskainen ja kun heppana vielä sellainen "vuori" jolla kamelin askeleet eli isot ja loivat joten keinutus oli kova. Noh päivä kerrallaan ja nappia huuleen niin eiköhän se tästä.

Viime keskiviikkona vietettiin anopin kanssa laatuaikaa ja käytiin vähän maakuntamatkailua harrastamassa kun piipahdettiin Nurmijärven puolella. Käytiin katsomassa Aleksis kiven syntymäkotia.

näkyi siellä olevan seitsemän veljestäkin :)




Olikin oikein kaunis päivä, mikäs siinä oli ihaillessa kaunista Suomen luontoa ja peltonäkymiä. Vietettiin jälleen oikein leppoisa anoppi-miniä päivä ja taidettiin hieman hömpötellä ja höpistä ja tyhjennettiin yksi kauppakin ;)

Nyt tässä viettelen pientä syyslomaa, vielä olisi pari päivää jäljellä ja kaiken näköstä pikku puuhaa on kyllä odotettavissa, joten ei tässä pääse tylsistymään. Ja välillä pitää vähän hengähtääkin ja anopin/appiukon innoittaman kävin lainaamassa muutaman kirjankin.



Kommentit