lintujen kokoontumisajot ja poloinen Polo

Isännällä se käy aina hyvä tuuri noiden autojen kanssa, se on kuin "leikkitoverinsa", he ovat kyllä sellainen Sulo-Vilen pariskunta, kun halavalla = ilimatteeks saapi niin kaikki otetaan :)

Niin sitä sitten eräänä kauniina päivänä pihaan ilmaantui wolkkareita oikein kaksin kappalein, ensin tuli valkoinen Golf ja sitten punainen Polo, oikea ikämiesten unelma! Poloisella pörisevällä Pololla se isäntä on nyt onnellisena pöristellyt ympäri kyliä ja töihinkin.




Mutta voitteko uskoa, lokakuussa kukkii mansikat ja jopa puskasta löytyy mantsikan mollukoitakin, näin ainakin isännän "leikkitoverin" tiluksilla !!


Tänään isäntää kohtasi kotimatkalla "leikkitoverin" luota outo ilmiö, taivaalla lehteli satoja ellei jopa tuhansia lintuja ja meteli oli kuulemma korvia huumaavaa, se taisi olla meneillään lintujen kokoontumisajot ennen etelään muuttoa!




Taisi olla viime viikonloppuna, kun tein aivan äly hyvää jauheliha-perunavuokaa, lue ohje TÄSTÄ. Itse korvasin valmiin peruna-sipulisekoituksen "oikeilla" perunoilla ja pilkoin joukkoon sipulia, kermana käytin kolmen sipulin kermaa ja lisäsin vielä lantun lopun mikä oli jäänyt kaappiin ja voi mahoton... annettiin hautua uunissa muutama tunti ja maku oli kyllä niiiiin hyvä että meinattiin ihan halkaista itsemme. Suosittelen, helppoa ja maittavaa perusruokaa!



Kommentit