Piikkejä, jarruputkia ja täytekakkua

Emäntä kävi alkuviikosta tohtorilla valittelemassa taas selkäänsä. Tällä erää olikin eri tohtori, oikein miellyttävä naislääkäri. Hetken siinä kuunneltuaan oireita pyysi kävelemään edes takaisin ja huomautti ryhtiviasta. Kas samasta josta rats.opet sanovat koko ajan kun olen menossa koko ajan oikealle, oikea olka alempana ja kääntyneenä oikealle. Noh siitä sitten "pöydälle" makaamaan mahalleen ja paineli sitten rankaa ja kun pääsi alaselkään ja pakaran kohdille löytyi aivan järkyttävä kipupiste. Lääkäri hymähti ja  sanoi mites täältä ja painoi lonkan sivusta ja sama kipureaktio. Diagnoosi oli lonkan ja pakaran limapussitulehdus, joka voi aiheuttaa issias tyylistä kipua. Hoitona kylmää ja tarvittaessa kortisonipuudutepiikki. Kylmähoito ei auttanut joten ke uudelleen lääkärille, oli piikityksen vuoro jota pelkäsin aivan hirveästi. Naama kalpeana menin huoneeseen, mutta ihan turhaan pelkäsin, osasi lääkäri homman ja ei tuntunut kuin pieni pistos. Tällä erää laitettiin lonkkaan, mutta tarvittaessa laitetaan vielä pakaraan.
Ja jotta kivun määrä olusi vakio, alkoi polvi reistaamaan tiistaina, pari päivää oli jäytävä kipu!! Otin käyttöön Ellan Back On Track kinnersuojan polveen :)  ja hyvinhän tuo kävi! Kipua on nyt ollut niiiiin paljon, että alkaa taas kyllä riittää!!
Isäntä sai alkuviikosta postin Slovenista, oli tilannut Fiat 126 jarruputkia ym tavaraa kun halvalla sai :) oli ilme kuin pikkupojalla taas kun avasi pakettia :) Juhlittiin sitten tänään sunnuntaina jo etukäteen isännän synttäreitä, jotka on ensi viikolla, sattui tuo teinikin olemaan kotosalla. Kyllä on poika kasvanut, kun  nyt  vaan älyäis rauhottua ja käydä koulut ja olla ihmisiksi ja lopettaisi nuo yövalvomiset!! Jospa se vaan aika ja loppupelissä armeija toisi älliä päähän :)
Perjantaina emäntä aloitteli taas pitkästä aikaa koulun käynninkin, taloushallintoa näyttötutkintona :) eipähän ole vapaa-ajan ongelmia!!
Piha rehottaa ja on lehtien peitossa, ollaan nykyään vietetty hieman boheemia elämää, aina ei vaan jaksa.... mieluummin on syyssade iltoina kotona takan lämmössä ja kutoo sukkaa :)

Tämmöstä tänne, Vesantilalla kaikki hyvin!!

Kommentit