Renkaan vaihtoa, syntymäpäivät ja saunomista

Viime viikko olikin touhukas viikko ja tuntui että joka päivä sattui ja tapahtui.
Maanantaina pääsinkin vaihtamaan "aekoon" eturenkaan, kerkesin työpaikalta ajaa 20m kun huomasin että nyt ei ole kaikki kunnossa ja siitä sitten bussipysäkille toteamaan, että rengas tyhjä. Noh siinä ei voinut rengasta vaihtaa kun oli kovin pieni tila ja vielä pysäkki joten uskaltauduin ajaa 5m eteenpäin jollekin rekkaparkille. Ei muuta kun vararengas takakontista ja tunkki ja avain ja hommiin. Ja voi hyvä ihme mitä rempulatunkkeja noissa nykyautoissa on mukana, kyllä siinä muutama ärräpää lensi! Ei siinä lopulta kauaa menny kun rengas oli vaihdettu, onneksi on tullut sitä hommaa tehtyä aiemminkin. Saatto siinä muutama rekkamies ihmetellä/ihastella rouvan touhuja.
Tiistaina olikin isännän syntymäpäivät, ne meni ihan arkipäivän riennoissa, mutta onneksi juhlittiin niitä jo viime viikonlopulla.
Keskiviikko oli jälleen perinteinen anoppilapäivä, käytiin anopin kanssa tuttu kauppareissu ja rupateltiin mukavia.
Parina iltana tein tallilla iltatalli hommia ja pääsin taas ihastelemaan tallin varsaa. Kuinka pienessä hevosen alussa on niin paljon elämän iloa ja uteliaisuutta ja kuinka se on kasvanut jo isoksi tamma-neidiksi. Omilla hepoilla ollut nyt "syyslomavko" kun ei kerta kaikkiaan ole ollut aikaa... sen verran hevosen selkään itse pääsin kun kävin Isolla Kirkolla ratsastustunnilla, ja mukavastihan se taas Suokki Pojan kanssa menikin, on se hieno ja nyt myös oli hyvin kuulolla koko tunnin.
Viikko huipentui kun eilen perjantaina kävin anopin kanssa saunassa. Siellä me lauteilla miniä ja anoppi paranneltiin maailmaa. Oli oikein mukavaa ja saunan jälkeen vielä syötiin hyvin ja juotiin saunakaffet, siihen oli mukava viikko lopettaa.
Tänään kävinkin jo aamutuimaan tekemässä aamutallihommia. Oli oikein raikas keli melkein -7 astetta klo 6 aikoihin. Upea aurinkoinen syyspäivä, mutta pahus sentään kun tuo selkä otti nokkiinsa saunomisesta (olisi pitänyt uskoa lääkäri tätiä joka kehoitti välttää saunaa tai ainakin pitäisi suojata selkä, sitä aina luullut että ei lämmin luita riko...vaan kun saunassa oli niiiiin mukavaa...) kovin oli aamulla jäykkä selkä mutta aattelin että vetristyy niinkuin se nyt on tehnyt vaan eipä antanut tehdä hommia loppuun aamulla ja nyt ollaan sitten taas siinä pisteessä että könkkäillään kotona. Noh eipä taas auta kun kylmää ja lääkettä jospa se tästä!
Lopuksi muutama huurre kuva tältä aamulta :)

Kommentit