Lomalla Virossa ja Pivarootsissa 28.3.-1.4.2015

Olipas mukava piiiiitkästä aikaa päästä lomailemaan ihan muualle kuin koto Suomeen. Vaikkakin "vain" meren toiselle puolelle Viroon! Toki matkalla oli ihan tarkoituskin, alkulomareissulla vietiin Ella-rouva kuntoutumaan Ellun ja Samin tallille Pivarootsiin ja loppulomareissun majailinkin Ellun ja Samin luonna Tallinnassa, tarkemmin Nõmmessä (meniköhän nyt paikan nimi oikein...) :) Kiitos vielä majoituksista ja kaikesta !!

Ellan vienti jännitti ihan joooonkin verran, oli mielessä kaikki kauhukuvat miten Ella riehaantuu kopissa jne. jne. mutta kuten Ellukin minulle sanoi "Kaikki menee tosi hyvin" ja niinhän ne menikin. Ella matkusti oikein mukavasti, vaikka matka olikin pitkä ja seistä sai ihan jonkin tovin trailerissa. Ellan matkasta enemmän voit lukea Ellan ja Riinan blogista, jonne Ella "kirjoiti" oman matkapäiväkirjansa.

Ella pääsikin nyt oikein hevosten paratiisiin, hyvää hoitoa ja paljon laitumia missä vaellella ja mikä parasta kesäisin pääsevät hevoset jopa meren rannallekin vilvoittelemaan. Ellan ja Riinan blogista voi seurailla Ella-rouvan kuulumisia.

Tallinnassa kerkesin myös viettää pari yötä ja olipas mukava nähdä kaupungista muutakin kuin vain turistirysäpaikat ja voi sitä ihmettelyn määrää kun käytiin ruokakaupassa ja näki mm. leivän hinnan, joka suomalaiselle on jotain aivan ihmeellistä - leipä kun saattoi maksaa vain 0,60snt !! Yksi leipä oli kyllä ylitse muiden ja josta tuli mun lemppari, se on itseasiassa Fazerin tekemää Must-leipää. Sitä pitää seuraavallakin reissulla ostaa kotiin!



Käytiin myös Ellun kanssa syömässä aivan mielettömän hyvässä Intia/Thai ravintolassa/kahvilassa, Ginger café, suosittelen. Tästä pääset tutustumaan paikkaan!

Matka oli oikein mukava ja rento ja ihanaa oli päästä hetkeksi pois kaikesta. Olihan se "jännää" taas matkustaa, kun ei moneen vuoteen ole käynyt Suomen rajojen ulkopuolella. Nyt jo ensi kesäloman reissua suunnittelen, josko ihan autolla lähtisi kiertämään Viroa ja josko saisi tuon isännänkin lähtemään mukaan (vaikka autolomat ovatkin meille se koetinkivi...kuka ajaa... ja miten...ja kenen hermo kestää...) :)

Alla kuvia Pivarootsista ja Ellasta :)

talli

oikealla näkyy majoitustilat, hieno ja viihtyisä kivitalo !

Ella ekana aamunaTyynen kanssa ihmettelemässä maailmaa


tänne hepat pääsevät kesällä vilvoittelemaan


aika upeat maisemat hepoilla, kesällä varmasti kaunis paikka



ja laidunta riittäääää.....



varovasti tutustutaan vanhoihin tuttuihin, Tyyne edessä ja ruskea on Vihtori

"Mihin se mamma minut toi, täällähän on kaikki tutut hepatkin, aina nasta paikka!"

sisältä majoituspaikasta, ilonamme yhtenä päivänä oli tilan kissa 




majoituspaikan eteinen


Ellan karsinan kyltti

laitumilla katoksia jossa heinää ja suojaa, kuvassa myös Ellu :)

Niilo-herrasta tulikin Ellan bestis seuraavina päivinä

sinne jäi Ella nauttimaan hevosen elämästä....

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)