Kesää odotellessa pihahommia

Nyt kun molemmat hevoseni ovat Virossa Pivarootsissa viettämässä kesälomaa toisten hevosten kanssa meren ranta laitumella, on minulla sitten illat vapaita ja kun ei osaa olla tekemättä mitään niin vihdoinkin on aikaa pihahommiin ja muihin tekemättömiin hommiin.

Kyllä tämä kesän alku on hienoa aikaa, tänäänkin aurinko on porottanut melkein pilvettömältä taivaalta ja kun ei noita itikoita eikä paarmoja ole vielä juuri ollenkaan, on pihahommiakin mukava tehdä. Vihdoin sain kukkapenkkejäkin viime kesän jäljiltä siivottua, tosin ihan en oikein vielä tiedä mitä niistä nousee joten en uskalla kaikkea kitkeä pois. Katsotaan nyt mitä sieltä tulee :)

Yhtenä iltana hurauttelin ajella Toyotallani isosta pyyhkeestä 6 pientä käsipyyhettä, vielä pitäisi muutamat verhot ja tyynyliinat joku ilta ajella.

Enää olisi viikko töitä ja sitten alkaisi neljän viikon kesäloma, jippiiiii !! loman aion ottaa rennosti, savon ja Viron reissut tiedossa ja anoppilassa vietellään aikaa, ehkä jokin lyhyt päivän reissu jonnekin tiedossa, mutta kaikki vielä avoinna ja fiiliksen mukaan mennään.











elämäni ensimmäinen brita-kakku :) kummallekin oma ;)

Kommentit